Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Pembroke havn

 • Med bil

  Kørende øst fra skal følge M4 forbi Swansea. Denne bliver til A48 og derefter A40. Kør forbi St Clears og drej til venstre ind på A477, som fører direkte til Pembroke og Pembroke Dock. Kørende vest fra skal tage A4076 fra Hverfordwest og derefter A477 til Neyland. Pembroke Dock er på tværs af Toll Bridge. Følg skiltene til havnen.

 • Med tog

  Pembroke Dock togstation ligger tæt på havnen og der er regulære servicer til resten af Wales. For mere information og booking, besøg vores toge til Pembroke Dock eller toge til Pembroke sider.

 • Adresse

  Pembroke Dock, Pembrokeshire, SA72 6TW

 • Pembroke overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Pembroke før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Pembroke overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Pembroke færgeservicer

Pembroke Guide

Pembroke Guide

Pembroke er en charmernede by som daterer over 900 år tilbage. Byen er kendt for sit norman slot, som er et af Storbritanniens fineste, og et af de bedst kendte slotte i Wales. Dette var Henry VII’s fødselssted. Langs hovedgadens bygninger vil man opdage et udvalg af butikker, banker og restauranter. Mill Pond løber parallel med hovedgaden og dette er et fredsfuldt sted, hvor man kan studere svaner, hejrer, ænder og andre vandfugle. Man kan endda være heldig og se en odder. Hvert år er Pembroke og dens slot mødestedet for mange begivenheder, af hvilke adskillige bliver holdt i byens historiske del, såsom Shakespeares produktioner, gamle festmåltider, militæropvisninger og udstillinger.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking