COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Holyhead - Dublin er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Wales til Irland side

Holyhead - Dublin færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 3 hr 15 min
  • Get price

Holyhead Dublin færge anmeldelser

 • "Færgen var aflyst"

  Heldigvis bemærkede jeg en email om at min færge var aflyst, der var ingen forklaring på hvorfor. Dette er sket før at afgangen om eftermiddagen er aflyst. Blev tilbudt en tidligere eller senere afgang i stedet for. Ikke ret praktisk og er ikke ret tilfreds med dette.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "Dublin-Holyhead"

  Bortset fra den elendige mad om bord, var det en god oplevelse.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "Mangel på siddepladser på den GAMLE bus, der tager dig til færgen i Holyhead"

  Det forekommer mig, at Irish Ferries ledelse har ingen respekt for de passagerer, der rejser tilbage til Irland og efterfølgende tilbage til Wales. I alle mine år af rejser og frem og tilbage fra Irland, som gående, har jeg aldrig set nogen forbedring af bussen. Forældre, som rejser med små børn, er nødt til at stå op hele vejen til og fra terminalen i Wales. Det samme gælder for ældre mennesker. Hvorfor kan I ikke putte nok sæder i bussen?

  'Ulysses' travelled on Ulysses

  Læs mere Læs mindre
 • "ok rejse, men"

  Ikke en ret behagelig rejse, tilbage til tiden, men en familie med børn sad ikke ned hele turen, og de løb rundt og skreg, og uanset hvor vi rykkede hen, var de der. Lastbilchauffører lå langs alle sæderne og optog pladserne ved borderne, og snorkede. Jeg vil anbefale Club klassen eller at booke en kabine væk fra disse udvidende mennesker.

  'Ulysses' travelled on Ulysses

  Læs mere Læs mindre

Holyhead til Dublin færge

Holyhead Dublin færgeruten forbinder Wales med Irland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Irish Ferries sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Stena Line servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 3 timer 15 minutter.

Der er 63 overfarter Uge på Holyhead Dublin ruten mellem Wales og Irland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Holyhead Guide

Byen Holyhead er beliggende på Holy Island, og er den største by og havn i Anglesey, Wales. Der er mange spisesteder, butikker og faciliteter i byen, samt en biograf og teater. Holyhead bruges ofte som et overnatning stop til eller fra havnen, og som et resultat af dette, er der mange overnatningssteder, der passer til alle budgetter.

Holyhead havn er travl, og har færgeforbindelser til Dublin og Dun Laoghaire i Irland. Havnen er også knudepunktet for landtransport fra det nordlige og centrale England og Wales til Irland.


Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provinsen på den nordøstlige kyst, ved udmundingen af floden Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen en populær turistdestination og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Populære attraktioner i byen, vis historie går tilbage til vikingetiden, er Dublin Castle, som blev grundlagt i 1204, lige efter den normanniske invasion. Andre attraktioner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.
Dublin havn ligger på begge bredder af floden Liffey. På den nordlige bred, ligger hovedhavnen for enden af East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sydlige side af floden er meget mindre og ligger ved begyndelsen af Pigeon House halvøen. Der er færgeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.