Holyhead til Dublin færge

Holyhead Dublin færgeruten forbinder Wales med Irland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Irish Ferries sejler op til 6 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Stena Line servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 3 t 15 m.

Der er 10 overfarter dag på Holyhead Dublin ruten mellem Wales og Irland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Holyhead - Dublin færgeselskaber

 • Irish Ferries
  • 6 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
 • Stena Line
  • 4 Afgange Dagligt 3 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Holyhead Dublin Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Holyhead Dublin ruten er for en bil og 2 passagerer.

Holyhead Dublin færge anmeldelser

 • "Færgen var aflyst"

  Heldigvis bemærkede jeg en email om at min færge var aflyst, der var ingen forklaring på hvorfor. Dette er sket før at afgangen om eftermiddagen er aflyst. Blev tilbudt en tidligere eller senere afgang i stedet for. Ikke ret praktisk og er ikke ret tilfreds med dette.

  'Lee' rejste på Holyhead Dublin ruten med Irish Ferries på Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "Skuffende oplevelse"

  Dette var min første tur på Holyhead - Dublin ruten, og jeg må tilstå, at jeg var meget skuffet over oplevelsen. Færgen var helt fuld i begge retninger, men der var ikke faciliteter nok til at tage højde for alle om bord. Restauranterne var fulde af mennesker, der sov på og under bordene, hvilket gjorde det muligt at spise, da der ikke var nogle steder at sidde. Personalet gjorde intet for a thjælpe og fortalte ikke folk, at de skulle rykke sig. Et par skilte på bordene, som blev ignoreret, var det eneste der var. I sidste ende måtte min partner og jeg sidde på gulvet i baren i tre timer på grund af nogle ekstreme uhøflige og egoistiske passagerer om bord (én mand havde sine sko og fødder på bordet i restauranten og lå og snorkede langs fire stole!). Hvis personalet havde gjort noget, eller de lukkede restauranter var blevet åbnet, ville det have gjort overfarten meget mere behagelig!!

  'Anonym' rejste på Holyhead Dublin ruten med Irish Ferries på Oscar Wilde

  Læs mere Læs mindre
 • "ok rejse, men"

  Ikke en ret behagelig rejse, tilbage til tiden, men en familie med børn sad ikke ned hele turen, og de løb rundt og skreg, og uanset hvor vi rykkede hen, var de der. Lastbilchauffører lå langs alle sæderne og optog pladserne ved borderne, og snorkede. Jeg vil anbefale Club klassen eller at booke en kabine væk fra disse udvidende mennesker.

  'Lawrence' rejste på Holyhead Dublin ruten med Irish Ferries på Ulysses

  Læs mere Læs mindre
 • "Mangel på siddepladser på den GAMLE bus, der tager dig til færgen i Holyhead"

  Det forekommer mig, at Irish Ferries ledelse har ingen respekt for de passagerer, der rejser tilbage til Irland og efterfølgende tilbage til Wales. I alle mine år af rejser og frem og tilbage fra Irland, som gående, har jeg aldrig set nogen forbedring af bussen. Forældre, som rejser med små børn, er nødt til at stå op hele vejen til og fra terminalen i Wales. Det samme gælder for ældre mennesker. Hvorfor kan I ikke putte nok sæder i bussen?

  'Mary Catherine' rejste på Holyhead Dublin ruten med Irish Ferries på Ulysses

  Læs mere Læs mindre

Holyhead Guide

Byen Holyhead er beliggende på Holy Island, og er den største by og havn i Anglesey, Wales. Der er mange spisesteder, butikker og faciliteter i byen, samt en biograf og teater. Holyhead bruges ofte som et overnatning stop til eller fra havnen, og som et resultat af dette, er der mange overnatningssteder, der passer til alle budgetter.

Holyhead havn er travl, og har færgeforbindelser til Dublin og Dun Laoghaire i Irland. Havnen er også knudepunktet for landtransport fra det nordlige og centrale England og Wales til Irland.

Dublin Guide

Dublin er hovedstaden i Irland og ligger i Leinster provinsen på den nordøstlige kyst, ved udmundingen af floden Liffey. Som Irlands hovedstad, er byen en populær turistdestination og tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Populære attraktioner i byen, vis historie går tilbage til vikingetiden, er Dublin Castle, som blev grundlagt i 1204, lige efter den normanniske invasion. Andre attraktioner inkluderer Mansion House, Anna Livia Monument, Molly Malone statue, Christ Church Cathedral, St. Patricks Cathedral, The Custom House og Saint Francis Xavier Church.
Dublin havn ligger på begge bredder af floden Liffey. På den nordlige bred, ligger hovedhavnen for enden af East Wall og North Wall, fra Alexander Quay. Havnen på den sydlige side af floden er meget mindre og ligger ved begyndelsen af Pigeon House halvøen. Der er færgeforbindelser til Holyhead i Wales, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.