Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Wales

Wales er et land som kan prale af sin rige historie og tryllebinder sine gæster med sin varme personlighed og smukke landskaber. Wales har en kulturel distinkt fra resten af Storbritannien og taler sit eget keltiske sprog udover engelsk. Waliserne har deres egen kultur, poesi og sang, som de fejre med koncerter og unikke sommerfestivaler, kendt som Eisteddefodau. Wales tiltrækker gæster med sine smukke landskaber, de vide og åbne naturparker og et hav af historie og kultur.

Landet ligger i vest Storbritannien og har tre nationalparker og en befolkning på kun 3 millioner. Wales har mere end 400 slotte, den største impressionist kollektion udenfor Paris og et landskab som giver mulighed for al slags aktivitet, så som vandreture, cykling, golfspil og vandsport. Disse er kun få et de ting som landet kan byde på. Man finder nemt sig selv i en national park eller i et område som er beskyttet af Unesco. Man kan beundre det gyldne sant på en fredet strand eller en præmierhavn.

Populære Færgeselskaber

 • Irish Ferries
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris

Wales anmeldelser

 • "ok rejse, men"

  Ikke en ret behagelig rejse, tilbage til tiden, men en familie med børn sad ikke ned hele turen, og de løb rundt og skreg, og uanset hvor vi rykkede hen, var de der. Lastbilchauffører lå langs alle sæderne og optog pladserne ved borderne, og snorkede. Jeg vil anbefale Club klassen eller at booke en kabine væk fra disse udvidende mennesker.

  Læs mere Læs mindre
 • "Mangel på siddepladser på den GAMLE bus, der tager dig til færgen i Holyhead"

  Det forekommer mig, at Irish Ferries ledelse har ingen respekt for de passagerer, der rejser tilbage til Irland og efterfølgende tilbage til Wales. I alle mine år af rejser og frem og tilbage fra Irland, som gående, har jeg aldrig set nogen forbedring af bussen. Forældre, som rejser med små børn, er nødt til at stå op hele vejen til og fra terminalen i Wales. Det samme gælder for ældre mennesker. Hvorfor kan I ikke putte nok sæder i bussen?

  Læs mere Læs mindre
 • "Dublin-Holyhead"

  Bortset fra den elendige mad om bord, var det en god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "God"

  Meget nemt at booke og meget hjælpsomme, da vi måtte ændre vores billet pga. vejret.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Wales