COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Wales

Wales er et land som kan prale af sin rige historie og tryllebinder sine gæster med sin varme personlighed og smukke landskaber. Wales har en kulturel distinkt fra resten af Storbritannien og taler sit eget keltiske sprog udover engelsk. Waliserne har deres egen kultur, poesi og sang, som de fejre med koncerter og unikke sommerfestivaler, kendt som Eisteddefodau. Wales tiltrækker gæster med sine smukke landskaber, de vide og åbne naturparker og et hav af historie og kultur.

Landet ligger i vest Storbritannien og har tre nationalparker og en befolkning på kun 3 millioner. Wales har mere end 400 slotte, den største impressionist kollektion udenfor Paris og et landskab som giver mulighed for al slags aktivitet, så som vandreture, cykling, golfspil og vandsport. Disse er kun få et de ting som landet kan byde på. Man finder nemt sig selv i en national park eller i et område som er beskyttet af Unesco. Man kan beundre det gyldne sant på en fredet strand eller en præmierhavn.

Populære Færgeselskaber

  • 4 Afgange Dagligt 3 t 25 m
  • Få pris
  • 4 Afgange Dagligt 3 t 30 m
  • Få pris

Wales anmeldelser

 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Lynx min favorit"

  Hurtig, pæn færge og hvis man vil til Irland om dagen på en hurtigfærge er dette den eneste made! Stena Plus lounge er også pæn. Behagelig er ordet til at beskrive denne færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Europe, sikke et skib, 5 stjerner"

  Jeg elsker dette skib. Hun er havets dronning og en Kæmpe blandt færger. Personalet er venlige. Jeg vil anbefale morgen afgangen kl. 2:45 fra Fishguard.

  Læs mere Læs mindre
 • "Et skib for en behagelig rejse"

  Dette er en god færge hvis man ønsker at sejle over det irske Hav med en langsom færge. Hvis man er en skib fan vil man nyde at se skibet manøvrere ind og ud af Pembroke. Kaptajnen havde tid til at komme ned og sige hej. Sikke en dejlig maskine.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Wales