Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Fishguard havn

 • Med bil

  Kørende øst fra skal tage M4 ruten direkte til Fishguard. Kørende syd fra skal følge A40 fra Haverfordwest, som er forbundet via A40 og A48 til M4 nær Swansea.

 • Med tog

  Fishguard togstations platform er placeret ved siden af Stena Lines terminal for gående passagerer. For mere information og booking, besøg vores toge til Fishguard eller toge til Wales sider.

 • Med bus

  Richards Bros leverer en busservice med stop ved Fishguard center og Goodwick og ankommer til havnen for 14:30 færge afgangen. Køretiden er ca. 8 minutter fra Fishguard.

 • Adresse

  Stena Line, Fishguard Harbour, Goodwick, Pembrokeshire, SA64 0BU

 • Fishguard overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Fishguard før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Fishguard overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Fishguard færgeservicer

Fishguard Guide

Fishguard Guide

Fishguard er en lille by som er beliggende i Pembrokeshire i Wales. Fishguard havn ligger faktisk ikke i Fishguard, men blev flyttet til Goodwick, omkring 1½ km derfra, i starten af det sidste århundrede. Oldtidens royale oak inn var scenen for det sidste forsøg på at invadere Storbritannien i 1797 af franske og irske hærer. De ulykkelige styrker kom for at forhandle om våbenhvile som af englænderne blev set om overgivelse. Tropper tog deres kakkelovns hatte og røde flannel tøj for tøjet af en britisk infanteri hær og kapitulerede straks. Selv hvis dette ikke er sandt, er det fakta at Jemima Nichiolas fangede 14 franske soldater alene. Hendes grav kan ses ved siden af sognekirken Sankt Mary’s, bag pubben.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking