COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fishguard - Rosslare er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Fishguard til Rosslare færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Wales til Irland side

Om bord på færgerne

Fishguard - Rosslare færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Fishguard Rosslare færge anmeldelser

 • "Dårlig tur"

  Jeg havde betalt ekstra for at sidde i salonen, så jeg kunne få noget søvn på den 4 timer lange overfart, som sejlede kl. 2:30 om natten, men blev holdt vågen af en gruppe larmende mennesker, som snakkede højt og bandede hele tiden (og de var ikke irske). Jeg var bange for at bede dem stoppe, men følte, at et medlem af personalet skulle have gjort dette.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse"

  Boarding området er godt organiseret. Masser af siddepladser om bord. Mad og bar var gode.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Rosslare to fishguard"

  Very good staff but too cold in the "Hygge" lounge

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget god service"

  Meget ren, personalet glade og hjælpsomme.

  'Stena Europe' travelled on Stena Europe

  Læs mere Læs mindre

Fishguard til Rosslare færge

Fishguard Rosslare færgeruten forbinder Wales med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Fishguard Rosslare færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Fishguard Guide

Den walisiske kystby Fishguard ligger i Pembrokeshire i det sydvestlige hjørne af landet. Byen er opdelt i to dele; hovedbyen Fishguard og Lower Fishguard. Byen, der ligger hvor floden Gwaun møder havet, har en sognekirke og en typisk hovedgade, som har den sædvanlige blanding af butikker, cafeer og pubber.

Området omkring byen er populær blandt naturelskere, da den er rig på flora og fauna. Der er vilde blomster og hav pattedyr her, såsom sæler, marsvin og delfiner. Der er også det lokale fugleliv, som inkluderer røden og sanderling.

Fishguard er en af to havne i Pembrokeshire området. Havnen ligger ved Goodwick, bare 1,5 km fra centrum. Der er færgeforbindelser fra Fishguard til Rosslare, og terminalen har en række faciliteter, inklusiv et cafeteria, der serverer varme og kolde drikkevarer og snacks og et udvalg af automater.


Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har været et populært sted blandt turister i over 100 år. Rosslare Stand, for at give byen dens fulde navn og adskille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan prale af, at være et af Irlands mest solrige steder. Byens lange sandstrand er blevet tildelt et blåt flag status, og er derfor populær blandt svømmere og familier. Der er også gode golfbaner tæt på byen.

Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, en bar, et venteområde, legeområde, butikker, biludlejning, puslerum og vekselkontor. Der er færgeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrig.