Fishguard til Rosslare færge

Fishguard Rosslare færgeruten forbinder Wales med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Fishguard Rosslare færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Fishguard - Rosslare færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 2 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Fishguard Rosslare Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Fishguard Rosslare ruten er for en bil og 2 passagerer.

Fishguard Rosslare færge anmeldelser

 • "Dårlig tur"

  Jeg havde betalt ekstra for at sidde i salonen, så jeg kunne få noget søvn på den 4 timer lange overfart, som sejlede kl. 2:30 om natten, men blev holdt vågen af en gruppe larmende mennesker, som snakkede højt og bandede hele tiden (og de var ikke irske). Jeg var bange for at bede dem stoppe, men følte, at et medlem af personalet skulle have gjort dette.

  'Sean' rejste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Utilfreds"

  På udrejsen var der kun fire sandwich tilgængelige i kaffebaren, og det var lige da vi havde startet turen. På hjemrejsen modtog vi en sms, som sagde at skibet ville sejle til tiden. Vi skulle sejle kl. 21:15, men pålæsning begyndte ikke før kl. 21:45, der var ingen, vi kunne spørge om, hvorfor vi måtte vente. Dårlig mad var tilgængeligt om bord fra £4.95 – min mad var kold. Har rejst med Stena Line mange gange før, men jeg vil aldrig bruge dem igen.

  'carole hope' rejste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse"

  Boarding området er godt organiseret. Masser af siddepladser om bord. Mad og bar var gode.

  'William' rejste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre
 • "Meget god service"

  Meget ren, personalet glade og hjælpsomme.

  'Daniel' rejste på Fishguard Rosslare ruten med Stena Line på Stena Europe

  Læs mere Læs mindre

Fishguard Guide

Den walisiske kystby Fishguard ligger i Pembrokeshire i det sydvestlige hjørne af landet. Byen er opdelt i to dele; hovedbyen Fishguard og Lower Fishguard. Byen, der ligger hvor floden Gwaun møder havet, har en sognekirke og en typisk hovedgade, som har den sædvanlige blanding af butikker, cafeer og pubber.

Området omkring byen er populær blandt naturelskere, da den er rig på flora og fauna. Der er vilde blomster og hav pattedyr her, såsom sæler, marsvin og delfiner. Der er også det lokale fugleliv, som inkluderer røden og sanderling.

Fishguard er en af to havne i Pembrokeshire området. Havnen ligger ved Goodwick, bare 1,5 km fra centrum. Der er færgeforbindelser fra Fishguard til Rosslare, og terminalen har en række faciliteter, inklusiv et cafeteria, der serverer varme og kolde drikkevarer og snacks og et udvalg af automater.

Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har været et populært sted blandt turister i over 100 år. Rosslare Stand, for at give byen dens fulde navn og adskille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan prale af, at være et af Irlands mest solrige steder. Byens lange sandstrand er blevet tildelt et blåt flag status, og er derfor populær blandt svømmere og familier. Der er også gode golfbaner tæt på byen.

Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, en bar, et venteområde, legeområde, butikker, biludlejning, puslerum og vekselkontor. Der er færgeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrig.