Liverpool Birkenhead til Belfast færge

Liverpool Birkenhead Belfast færgeruten forbinder England med Nord Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Liverpool Birkenhead Belfast færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Liverpool Birkenhead - Belfast færgeselskaber

 • Stena Line
  • 14 Afgange Ugentlig 8 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Liverpool Birkenhead Belfast Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Liverpool Birkenhead Belfast ruten er for en bil og 2 passagerer.

Liverpool Birkenhead Belfast færge anmeldelser

 • "Min tur"

  Jeg fandt, at overfarten var en nem oplevelse. Båden var dejlig og ren. Maden var tilstrækkelig og personalet var vidunderligt.

  'Jackie' rejste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre
 • "Liverpool til Belfast og retur"

  Fantastisk akkommodation. Maden er virkelig lækker. Personalet kunne ikke være mere hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale dette til alle. Nød virkelig turen begge veje. Der var en forsinkelse på hjemrejsen, men vi havde det behageligt nok i venteområdet. Vi fik gratis te og kaffe.

  'David' rejste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Jeg havde en rigtig god tur fra Belfast til Liverpool. Jeg nød faciliteterne ombord, som inkluderede bar, biograf og god mad i restauranten.

  'Simon' rejste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre
 • "Liverpool - Belfast over julen"

  Færgen var ok, kabinen var ok, sengen var virkelig behagelig, men morgenmaden var virkelig skuffende, kunne ikke spise det og det havnede i skraldespanden. Eneste mulighed i kaffebaren var en blåbær muffin. Som også var dårlig, men i det mindste spiselig. Fisk og pomfritter på returen var ok. Færgen er ganske basis, men fungere godt, så længe man har en seng, men maden bør være meget bedre.

  'Miuchael' rejste på Liverpool Birkenhead Belfast ruten med Stena Line på Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøen, i Wirral i Merseyside, i den nordvestlige del af England. Byen ligger på den vestlige kyst af floden Mersey, overfor Liverpool. Byens historie har stærke forbindelser til skibsbygning og er en stor havn. I byen vil besøgende finde en af de første, hvis ikke den første, offentligt finansierede parker i Storbritannien, som blev designet i 1843 af Sir Joseph Paxton. Interessante seværdigheder i byen inkluderer Bidston Windmill, som ligger på en højderyg bag byen, Flaybrick Watertower, Flaybrick Memorial Gardens og Birkenhead Priory & St. Mary’s Tower og St. James Church.

Birkenheads kaje er faktisk del af havnen i Liverpool og drives af Mersey Docks and Harbour Company.

Belfast Guide

Belfast ligger ved mundingen af floden Lagan, i Antrim, selvom dele af øst og syd Belfast faktisk ligger i Down. Belfast er Nordirlands hovedstad og er omgivet af bjerge, der tilsammen skaber et særligt klima, som er til gavn for gartneri.

Belfast er en ganske grøn by og tilbyder masser af parker og skove som kan udforskes, fra Cave Hill Country Park og Lagan Valley Regional Park til Victorian Botanic Gardens i hjertet af byen. Fra et arkitektonisk perspektiv har Belfast nogle fine bygninger, herunder rådhuset og den moderne Waterfront Hall. Mange af byens viktorianske kendetegn, inklusiv Lanyon Building ved Queens University Belfast og Linenhall Library, var designet af Charles Lanyon.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Cairnryan i Skotland, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.