COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Liverpool Birkenhead - Belfast er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Liverpool Birkenhead til Belfast færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Nord Irland side

Om bord på færgerne

Liverpool Birkenhead - Belfast færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price

Liverpool Birkenhead Belfast færge anmeldelser

 • "Kom for sent til båden"

  Jeg ramte dårlig trafik fra Manchester til Birkenhead, så jeg kom for sent til båden. Heldigvis havde jeg købt en flexi billet, fordi min søster var syg, og jeg tænkte, at jeg kunne komme til at skulle afbestille og flyve i stedet for. Pigen ved kontoret var meget imødekommende og forstående, og det lykkedes hende at rykke mig til natte overfarten i stedte for. Tak! Den eneste negative ting jeg vil sige om overfarten, er prisen på kabiner. Jeg har rejst meget i de seneste år, og det er ikke så længe siden, at en kabine kunne bookes for £14. Nu er det £25 om dagen og £60 om natten. En STOR stigning i prisen!

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Jeg fandt, at overfarten var en nem oplevelse. Båden var dejlig og ren. Maden var tilstrækkelig og personalet var vidunderligt.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre
 • "Liverpool til Belfast og retur"

  Fantastisk akkommodation. Maden er virkelig lækker. Personalet kunne ikke være mere hjælpsomme. Jeg kan varmt anbefale dette til alle. Nød virkelig turen begge veje. Der var en forsinkelse på hjemrejsen, men vi havde det behageligt nok i venteområdet. Vi fik gratis te og kaffe.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre
 • "God måde at rejse på"

  God pris og gode faciliteter ombord. Det var heldigvis en rolig overfart, men havde booket en kabine bare i tilfælde. Vil bruge igen.

  'Stena Mersey' travelled on Stena Mersey

  Læs mere Læs mindre

Liverpool Birkenhead til Belfast færge

Liverpool Birkenhead Belfast færgeruten forbinder England med Nord Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Liverpool Birkenhead Belfast færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøen, i Wirral i Merseyside, i den nordvestlige del af England. Byen ligger på den vestlige kyst af floden Mersey, overfor Liverpool. Byens historie har stærke forbindelser til skibsbygning og er en stor havn. I byen vil besøgende finde en af de første, hvis ikke den første, offentligt finansierede parker i Storbritannien, som blev designet i 1843 af Sir Joseph Paxton. Interessante seværdigheder i byen inkluderer Bidston Windmill, som ligger på en højderyg bag byen, Flaybrick Watertower, Flaybrick Memorial Gardens og Birkenhead Priory & St. Mary’s Tower og St. James Church.

Birkenheads kaje er faktisk del af havnen i Liverpool og drives af Mersey Docks and Harbour Company.


Belfast Guide

Belfast ligger ved mundingen af floden Lagan, i Antrim, selvom dele af øst og syd Belfast faktisk ligger i Down. Belfast er Nordirlands hovedstad og er omgivet af bjerge, der tilsammen skaber et særligt klima, som er til gavn for gartneri.

Belfast er en ganske grøn by og tilbyder masser af parker og skove som kan udforskes, fra Cave Hill Country Park og Lagan Valley Regional Park til Victorian Botanic Gardens i hjertet af byen. Fra et arkitektonisk perspektiv har Belfast nogle fine bygninger, herunder rådhuset og den moderne Waterfront Hall. Mange af byens viktorianske kendetegn, inklusiv Lanyon Building ved Queens University Belfast og Linenhall Library, var designet af Charles Lanyon.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Cairnryan i Skotland, Liverpool i England og Douglas på Isle of Man.