Scotland

Sammenlign færger fra Skotland til Nord Irland

Der er 2 ferry routes mellem Skotland og Nord Irland med 12 afgange dagligt. P&O Irish Sea leverer 1 routes, Cairnryan til Larne som sejler 7 gange dagligt. Stena Line leverer 1 routes, Cairnryan til Belfast som sejler 5 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Skotland til Nord Irland for at tjekke informasjon.

Skotland Nord Irland kort

Tryk her for kort

Færger fra Skotland til Nord Irland

Om Skotland:

Skotland er det nordligste land i Det Forenede Kongerige, og besidder den nordlige tredjedel af den jord, der deler grænse med England mod syd.

Skotland er et smukt land, som er kendt for sit dramatiske landskab af bjerge og forrevne kyster, med de naturlige scener i det skotske højland som en top vinder.

Det skotske klima har en tendens til at være meget omskifteligt, men selvom solen ikke altid skinner, tiltrækker den varme velkomst fra de mange forskellige landskaber mange besøgende.

Nordirland kan nemt nås med færge fra Skotland med et udvalg ruter og færgeselskaber. Der er også færgeforbindelser fra Skotland til Orkney, Shetland.

Om Nord Irland:

Nordirland er en af de fire dele af Det Forenede Kongerige, og ligger i den nordøstlige del af øen Irland og grænser op til Irland i syd og vest.

Nordirland tilbyder noget for alle; fra den livlige by Belfast og historien om Titanic, Giants Causeway kyst med fortryllende jord og landskaber, eller den gamle by Derry med sin rige kulturelle og arkitektoniske arv.

Det er nemt at komme til Nordirland med færge fra England, Isle of Man og Skotland. Den korte tur fra Skotland er regelmæssig og sejler året rundt. Den direkte færgeforbindelse fra England er mindre regelmæssig, men sejler også året rundt og er en populær service.

Da der er mange afgange til Irland, inklusiv en service til kontinentet via Frankrig, kan man også vælge at sejle til Irland og køre over grænsen til Nordirland.