Sammenlign færger fra Skotland til Nord Irland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Skotland

Skotland er det nordligste land i Det Forenede Kongerige, og besidder den nordlige tredjedel af den jord, der deler grænse med England mod syd.

Skotland er et smukt land, som er kendt for sit dramatiske landskab af bjerge og forrevne kyster, med de naturlige scener i det skotske højland som en top vinder.

Det skotske klima har en tendens til at være meget omskifteligt, men selvom solen ikke altid skinner, tiltrækker den varme velkomst fra de mange forskellige landskaber mange besøgende.

Nordirland kan nemt nås med færge fra Skotland med et udvalg ruter og færgeselskaber. Der er også færgeforbindelser fra Skotland til Orkney, Shetland.

Om Nord Irland

Nordirland er en af de fire dele af Det Forenede Kongerige, og ligger i den nordøstlige del af øen Irland og grænser op til Irland i syd og vest.

Nordirland tilbyder noget for alle; fra den livlige by Belfast og historien om Titanic, Giants Causeway kyst med fortryllende jord og landskaber, eller den gamle by Derry med sin rige kulturelle og arkitektoniske arv.

Det er nemt at komme til Nordirland med færge fra England, Isle of Man og Skotland. Den korte tur fra Skotland er regelmæssig og sejler året rundt. Den direkte færgeforbindelse fra England er mindre regelmæssig, men sejler også året rundt og er en populær service.

Da der er mange afgange til Irland, inklusiv en service til kontinentet via Frankrig, kan man også vælge at sejle til Irland og køre over grænsen til Nordirland.

Færger fra Skotland til Nord Irland

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking