Wales

Sammenlign færger fra Wales til Irland

Der er 3 ferry routes mellem Wales og Irland med 9 afgange dagligt. Irish Ferries leverer 2 routes, Pembroke til Rosslare sejler 14 gange dagligt, & Holyhead til Dublin som sejler 5 gange dagligt. Stena Line leverer 2 routes, Fishguard til Rosslare sejler 14 gange dagligt, & Holyhead til Dublin som sejler 4 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Wales til Irland for at tjekke informasjon.

Wales Irland kort

Tryk her for kort

Om Wales:

Wales er en del af Storbritannien og de britiske øer, og grænser mod England i øst.

Selvom det er et relativt lille land, er Wales fyldt med betydelige attraktioner fra sine tre nationalparker og fem ’områder af enesteånde naturskønhed’ til det tredjestørste bjerg i Storbritannien og nogle udestående strande; Wales har noget der passer til alle besøgende.

Som en nation med store, rullende sletter, kan landet prale af et imponerende netværk af gode vandrestier, der tager en forbi nogle af landets 400 slotte, mange muntre pubber og fantastiske udsigter over kysten.

Takket være sin beliggenhed på Storbritanniens vestlige kyster, er Wales en nyttig port til Irland, og tilbyder en lang række overfarter til Dublin og Rosslare. Der er også en række havne langs den walisiske kyst.

Om Irland:

Irland er en ø i det nordvestlige Europa, som er politisk opdelt i republikken og Nordirland, og som er en del af Storbritannien.

Hovedstaden, Dublin, som blev grundlagt som en vikinge boplads, er nu et meget populært turistmål med populære seværdigheder såsom Guinness Storehouse. Andre amter som Kerry og Galway er også populære blandt turister.

Det er nemt at komme til Irland med færge. Der er forbindelser fra England, Isle of Man, Wales og Frankrig til flere irske havne. Der er også et valg af færgeruter mellem Nordirland og det britiske fastland.