Sammenlign færger fra Wales til Irland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Wales

Wales er en del af Storbritannien og de britiske øer, og grænser mod England i øst.

Selvom det er et relativt lille land, er Wales fyldt med betydelige attraktioner fra sine tre nationalparker og fem ’områder af enesteånde naturskønhed’ til det tredjestørste bjerg i Storbritannien og nogle udestående strande; Wales har noget der passer til alle besøgende.

Som en nation med store, rullende sletter, kan landet prale af et imponerende netværk af gode vandrestier, der tager en forbi nogle af landets 400 slotte, mange muntre pubber og fantastiske udsigter over kysten.

Takket være sin beliggenhed på Storbritanniens vestlige kyster, er Wales en nyttig port til Irland, og tilbyder en lang række overfarter til Dublin og Rosslare. Der er også en række havne langs den walisiske kyst.

Om Irland

Irland er en ø i det nordvestlige Europa, som er politisk opdelt i republikken og Nordirland, og som er en del af Storbritannien.

Hovedstaden, Dublin, som blev grundlagt som en vikinge boplads, er nu et meget populært turistmål med populære seværdigheder såsom Guinness Storehouse. Andre amter som Kerry og Galway er også populære blandt turister.

Det er nemt at komme til Irland med færge. Der er forbindelser fra England, Isle of Man, Wales og Frankrig til flere irske havne. Der er også et valg af færgeruter mellem Nordirland og det britiske fastland.

Færger fra Wales til Irland

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking