Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Pianosa havn

  • Pianosa overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Pianosa før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Pianosa overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Pianosa færgeservicer

Pianosa Guide

Pianosa Guide

Pianosa er en lille ø i det toscanske øhav i Italien, og er del af Elba ø kommune. Øens navn hentyder til dens geografi – Pianosa på italiensk betyder almindelig, og henviser til øens flade sletter med det højeste punkt 22 meter over havoverfladen. Pianosa er del af national parken i det toscanske øhav, og er ikke bare en smuk ø, men også en unik en. I modsætning til de fleste øer i området, har Pianosa ingen butikker eller almindelige turistattraktioner. Det er et fredeligt sted, hvor man kan udforske natur, hvilket er grunden til at folk kommer igen og igen. Der er to færger til Pianosa, en fra Piombino og en fra Elba. Max. 400 besøkende er tilladt på øen hver dag.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking