Book en Porto Santo Stefano færge

Porto Santo Stefano færgehavn i Italien forbinder dig med Giglio i Giglio Ø med et valg af op til 22 afgange ugentligt. Sejltiden for Porto Santo Stefano til Giglio overfarten er fra 1 time, og med Toremar.

Porto Santo Stefano havnekort

Tryk her for kort

Porto Santo Stefano færgeservicer

 • Toremar
  • 22 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris

Porto Santo Stefano Guide

Porto Santo Stefano er en havneby på vestkysten af Italien, og hovedstaden i kommunen Monte Argentario. Dette er en af de to store byer i Argentario, sammen med Porto Ercole.

Porto Santo Stefano er ikke en gammel by. Den begyndte at tage form under Republikken Siena i det 15. århundrede, men var konstant under belejring fra pirater indtil Spanien befæstede byen i det 16. århundrede.

Byen ligger på en malearisk bugt med smukke huse langs bjergsiden. Selve byen er en arbejdende havn med smukke både forankret. Det er et fantastisk tidsfordriv at gå langs havnen og se fiskere bringe deres eftermiddag fangst ind.

Sådan kommer du til Porto Santo Stefano havn

 • Porto Santo Stefano Havn Adresse

  Piazza Facchinetti 7/8, 58019 Porto Santo Stefano

 • Porto Santo Stefano overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Porto Santo Stefano før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Porto Santo Stefano overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.