Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Porto Santo Stefano havn

  • Porto Santo Stefano overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Porto Santo Stefano før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Porto Santo Stefano overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Porto Santo Stefano færgeservicer

Porto Santo Stefano Guide

Porto Santo Stefano Guide

Porto Santo Stefano er en havneby på vestkysten af Italien, og hovedstaden i kommunen Monte Argentario. Dette er en af de to store byer i Argentario, sammen med Porto Ercole. Porto Santo Stefano er ikke en gammel by. Den begyndte at tage form under Republikken Siena i det 15. århundrede, men var konstant under belejring fra pirater indtil Spanien befæstede byen i det 16. århundrede. Byen ligger på en malearisk bugt med smukke huse langs bjergsiden. Selve byen er en arbejdende havn med smukke både forankret. Det er et fantastisk tidsfordriv at gå langs havnen og se fiskere bringe deres eftermiddag fangst ind.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking