Cavo til Portoferraio færge

Cavo Portoferraio færgeruten forbinder Elba med Elba. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cavo Portoferraio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cavo - Portoferraio færgeselskaber

  • Toremar
    • 4 Afgange Dagligt 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Cavo Portoferraio Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Cavo Guide

Cavo er beliggende på den italienske ø Elba, og er en by og havn på øens middelhavs kyst. Elba er den største ø i det toscanske øhav, og danner del af øgruppen Toscano Nationalpark. Elba er også den tredje største italienske ø efter Sicilien og Sardinien.

Øen er kendt for sit krystalklare vand, smukke strande og dens vidunderlige landskab. For besøgende, der ønsker mere end afslapning på en af øens strande, er der dykning og snorkling, takke være de rige farvande, som vrimler med mange arter af fisk. For besøgende, som foretrækker at forblive på land, er øen perfekt for vandrerture.

Øen er forbundet til det italienske fastland på ruter mellem Piombino og Portoferraio, og Cavo, Rio Marina og Porto Azzurro.

Portoferraio Guide

Byen Portoferraio ligger på den nordøstlige kyst af den italienske ø Elba, på et næs, der lukker kløften mod nord. Portoferraio er en af byens ældre byer og kan spore sin oprindelse tilbage til ligurerene, etruskerne og grækerne, før den endelig blev en italiensk koloni ved navn Fabricia. Cosimo I dei Medici er ansvarlig for byens layout og begyndte at ændre det efter 1548, da byens navn blev ændret til Cosmopoli, for at styrke byens forsvar. Populære attraktioner i og omkring byen inkluderer den romanske kirke Santo Stefano alle Trane, Villa dei Mulini og San Martino, den etruskiske fæstning Castiglione, Pinacoateca Foresiana og den botaniske have.

Et par kilometer fra Portoferraio, mod Bagnaia, i den lille landsby Le Grotte, kan man se rester af en romersk villa fra den kejserlige periode.