Cavo
Portoferraio
Færger til Elba
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Cavo til Portoferraio færge

Cavo Portoferraio færgeruten forbinder Elba med Elba. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cavo Portoferraio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Cavo til Portoferraio?

Færgeoverfarten fra Cavo til Portoferraio tager ca. 20m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Cavo og Portoferraio?

Der er 1 færgeoperatør for Cavo til Portoferraio, og dette er
  • Toremar

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Cavo til Portoferraio?

Book færger fra Cavo til Portoferraio via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Portoferraio?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Cavo til Portoferraio med
  • Toremar

Kan du tage din bil med på færgen fra Cavo til Portoferraio?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Cavo til Portoferraio?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Cavo Guide

Cavo er beliggende på den italienske ø Elba, og er en by og havn på øens middelhavs kyst. Elba er den største ø i det toscanske øhav, og danner del af øgruppen Toscano Nationalpark. Elba er også den tredje største italienske ø efter Sicilien og Sardinien.

Øen er kendt for sit krystalklare vand, smukke strande og dens vidunderlige landskab. For besøgende, der ønsker mere end afslapning på en af øens strande, er der dykning og snorkling, takke være de rige farvande, som vrimler med mange arter af fisk. For besøgende, som foretrækker at forblive på land, er øen perfekt for vandrerture.

Øen er forbundet til det italienske fastland på ruter mellem Piombino og Portoferraio, og Cavo, Rio Marina og Porto Azzurro.


Portoferraio Guide

Byen Portoferraio ligger på den nordøstlige kyst af den italienske ø Elba, på et næs der lukker kløften mod nord. Portoferraio er en af byens ældste byer og kan spore sin oprindelse tilbage til ligurierne, etruskerne og grækerne, før den endelig blev en italiensk koloni ved navn Fabricia.

Cosimo I dei Medici er ansvarlig for byens layout og begyndte at ændre den efter 1548, for at styrke byens forsvar – byens navn blev samtidig ændret til Cosmopoli. Populære attraktioner i og omkring byen inkluderer den romanske kirke Santo Stefano alle Trane, Villa dei Mulini og San Martino, den etruskiske fæstning i Castiglione, Pinacoateca Foresiana, det internationale kunstcentre, og den botaniske have i Ottone.

Et par kilometer fra Portoferraio, mod Bagnaia, i den lille landsby Le Grotte, kan man se resterne af en romersk villa fra den kejserlige periode. Den blev først opdaget i 1960, efter at have været overdækket af planter og krat, men opgravning frembragte interessant arkitektur, med et netværk af vægge, store terrasser der overser havet, og en pool med opvarmning og et vand genbrugssystem.


Cavo til Portoferraio Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/04/2024 og 28.04.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Toremar 09:00 09:20 20 minutter Hver dag
Toremar 12:40 13:00 20 minutter Hver dag
Toremar 15:15 15:35 20 minutter Hver dag
Toremar 17:55 18:15 20 minutter Hver dag

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking