Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cavo - Portoferraio er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Cavo - Portoferraio færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 20 min
    • Get price

Cavo til Portoferraio færge

Cavo Portoferraio færgeruten forbinder Elba med Elba. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Cavo Portoferraio færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Cavo Guide

Cavo er beliggende på den italienske ø Elba, og er en by og havn på øens middelhavs kyst. Elba er den største ø i det toscanske øhav, og danner del af øgruppen Toscano Nationalpark. Elba er også den tredje største italienske ø efter Sicilien og Sardinien.

Øen er kendt for sit krystalklare vand, smukke strande og dens vidunderlige landskab. For besøgende, der ønsker mere end afslapning på en af øens strande, er der dykning og snorkling, takke være de rige farvande, som vrimler med mange arter af fisk. For besøgende, som foretrækker at forblive på land, er øen perfekt for vandrerture.

Øen er forbundet til det italienske fastland på ruter mellem Piombino og Portoferraio, og Cavo, Rio Marina og Porto Azzurro.


Portoferraio Guide

Byen Portoferraio ligger på den nordøstlige kyst af den italienske ø Elba, på et næs der lukker kløften mod nord. Portoferraio er en af byens ældste byer og kan spore sin oprindelse tilbage til ligurierne, etruskerne og grækerne, før den endelig blev en italiensk koloni ved navn Fabricia.

Cosimo I dei Medici er ansvarlig for byens layout og begyndte at ændre den efter 1548, for at styrke byens forsvar – byens navn blev samtidig ændret til Cosmopoli. Populære attraktioner i og omkring byen inkluderer den romanske kirke Santo Stefano alle Trane, Villa dei Mulini og San Martino, den etruskiske fæstning i Castiglione, Pinacoateca Foresiana, det internationale kunstcentre, og den botaniske have i Ottone.

Et par kilometer fra Portoferraio, mod Bagnaia, i den lille landsby Le Grotte, kan man se resterne af en romersk villa fra den kejserlige periode. Den blev først opdaget i 1960, efter at have været overdækket af planter og krat, men opgravning frembragte interessant arkitektur, med et netværk af vægge, store terrasser der overser havet, og en pool med opvarmning og et vand genbrugssystem.