Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Piombino - Cavo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Piombino til Cavo færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Elba side

Om bord på færgerne

Piombino - Cavo færgeselskaber

  • 4 Sailings Daily 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Daily 15 min
  • Get price

Piombino Cavo færge anmeldelser

 • "Lidt støjende"

  Dette er en rigtig god færge, men den er også lidt støjende og lyder som et lokomotiv!

  'Moby Giraglia' travelled on Moby Giraglia

  Læs mere Læs mindre
 • "Forretningsrejse"

  Efter min mening er denne færgerute og færgen meget velorganiserede. Personalet om bord er meget imødekommende. Jeg rejser temmelig ofte. Jeg anbefaler disse færgeoverfarter, da de giver dig en glad og sikker følelse, uanset om du rejser sommer eller vinter.

  'Moby Giraglia' travelled on Moby Giraglia

  Læs mere Læs mindre

Piombino til Cavo færge

Piombino Cavo færgeruten forbinder Italien med Elba og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens Toremar servicen sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid fra 15 minutter.

Der er 63 overfarter Uge på Piombino Cavo ruten mellem Italien og Elba. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piombino Guide

Den italienske by Piombino ligger i Livorno provinsen i Toscana. Byen ligger på grænsen mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Liguriske Hav, tæt på øen Elba.

Byens oprindelse kan spores tilbage til, da det var en etruskisk port, som derefter blev en vigtig havn i middelalderen i Republikken Pisa.

August er et godt tidspunkt at besøge byen, da ”Agosto con Gusto” på denne årstid er i fuld gang. Dette er en betydningsfuld mad og vin festival, der fejrer gastronomi og kulinariske traditioner i Piombino.

Andre attraktioner omfatter ”Museo del Castello e delle Ceramiche Medievali,” hvor byens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan udforskes nærmere. For de mere energiske besøgende, er der en række gå- og cykelstier langs kysten, i retning mod den moderne havn Salivoli.

Der er direkte færgeforbindelser fra Piombinos havn til øerne i det toskanske øhav (Elba ø ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.


Cavo Guide

Byen og havnen Cavo ligger på den italienske ø Elba, som er den største ø i det toscanske øhav og den tredjestørste i Italien efter Sardinien og Sicilien. Den danner også Nationalparken i det toscanske øhav, som er Europas største marine park, sammen med Giglio, Giannutri og Montecristo. Øen er nok bedst kendt for at huse den franske kejser Napoleon i 1814, men dens historie går meget længere tilbage end dette. Den går tilbage til Ilvati stammen fra Ligurien, der navngav øen Ilva. Øens arkæologiske fund, der findes i dens museer, de imponerende fæstninger og militære bygninger, bærer alle vidnesbyrd om dens fortid.