Piombino til Cavo færge

Piombino Cavo færgeruten forbinder Italien med Elba og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens Toremar servicen sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid fra 15 m.

Der er 10 overfarter dag på Piombino Cavo ruten mellem Italien og Elba. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piombino - Cavo færgeselskaber

  • Moby Lines
    • 5 Afgange Dagligt 30 m
    • Få pris
  • Toremar
    • 5 Afgange Dagligt 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piombino Cavo Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piombino Cavo ruten er for en bil og 1 passager.

Piombino Guide

Den italienske by Piombino ligger i Livorno provinsen i Toscana. Byen ligger på grænsen mellem Det Tyrrhenske Hav og Det Liguriske Hav, tæt på øen Elba.

Byens oprindelse kan spores tilbage til, da det var en etruskisk port, som derefter blev en vigtig havn i middelalderen i Republikken Pisa.

August er et godt tidspunkt at besøge byen, da ”Agosto con Gusto” på denne årstid er i fuld gang. Dette er en betydningsfuld mad og vin festival, der fejrer gastronomi og kulinariske traditioner i Piombino.

Andre attraktioner omfatter ”Museo del Castello e delle Ceramiche Medievali,” hvor byens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan udforskes nærmere. For de mere energiske besøgende, er der en række gå- og cykelstier langs kysten, i retning mod den moderne havn Salivoli.

Der er direkte færgeforbindelser fra Piombinos havn til øerne i det toskanske øhav (Elba ø ligger kun 10 km fra kysten), samt til Sardinien og Korsika.

Cavo Guide

Byen og havnen Cavo ligger på den italienske ø Elba, som er den største ø i det toscanske øhav og den tredjestørste i Italien efter Sardinien og Sicilien. Den danner også Nationalparken i det toscanske øhav, som er Europas største marine park, sammen med Giglio, Giannutri og Montecristo. Øen er nok bedst kendt for at huse den franske kejser Napoleon i 1814, men dens historie går meget længere tilbage end dette. Den går tilbage til Ilvati stammen fra Ligurien, der navngav øen Ilva. Øens arkæologiske fund, der findes i dens museer, de imponerende fæstninger og militære bygninger, bærer alle vidnesbyrd om dens fortid.