Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portoferraio - Cavo er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Portoferraio - Cavo færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 15 min
    • Get price

Portoferraio til Cavo færge

Portoferraio Cavo færgeruten forbinder Elba med Elba. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portoferraio Cavo færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portoferraio Guide

Den italienske by Portoferraio ligger i Livorno provinsen, på kanten af havnen på øen Elba. Byens navn stammer fra det italienske for ”jern port”, efter jern møllerne i og omkring byen. Det er på grund af disse, at byens vækst startede i det 19. århundrede. I denne periode blev Portoferraio hovedpunkt for transport af jern til fastlandet. Efter Napoleon blev sat i eksil på øen Elba i 1814, blev Portoferraio og hele øen enormt populær, og oplevede en glansperiode.

En af de mest populære turistattraktioner i byen er dens gamle historiske mure, som er ganske godt bevaret, og blev bygget for at beskytte byen. I nærheden ligger den lille landsby Le Grotte, hvor besøgende kan se resterne af en romersk villa fra den kejserlige periode. Den blev først opdaget i 1960, efter at have været overdækket af planter og krat, men opgravning frembragte interessant arkitektur, med et netværk af vægge, store terrasser der overser havet, og en pool med opvarmning og et vand-genbrugssystem.

Der er færgeforbindelser fra byen til Piombino, Bastia og Cavo.


Cavo Guide

Byen og havnen Cavo ligger på den italienske ø Elba, som er den største ø i det toscanske øhav og den tredjestørste i Italien efter Sardinien og Sicilien. Den danner også Nationalparken i det toscanske øhav, som er Europas største marine park, sammen med Giglio, Giannutri og Montecristo. Øen er nok bedst kendt for at huse den franske kejser Napoleon i 1814, men dens historie går meget længere tilbage end dette. Den går tilbage til Ilvati stammen fra Ligurien, der navngav øen Ilva. Øens arkæologiske fund, der findes i dens museer, de imponerende fæstninger og militære bygninger, bærer alle vidnesbyrd om dens fortid.