Pianosa til Rio Marina færge

Pianosa Rio Marina færgeruten forbinder Pianosa Ø med Elba. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Toremar. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pianosa Rio Marina færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pianosa - Rio Marina færgeselskaber

  • Toremar
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 50 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pianosa Rio Marina Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Pianosa Guide

Pianosa er en lille ø, som er del af Italiens toscanske øhav og ligger 13 km sydvest for Elba. Øen har en landmasse på omkring 10 km2, og på sit højeste punkt er øen kun 22 m over havets overflade. Pianosa er del af Toscano National Park, der er et beskyttet havområde, der forbyder alle former for fiskeri, dykning eller forankring af både uden særlig tilladelse. I modsætning til andre øer i området, har Pianosa ikke mange butikker eller mange turistattraktioner. Dog vil besøgende finde en smuk, fredelig ø, som er fuld af charme.

Den eneste måde at besøge øen på, er ved at kontakte en særlig rundvisning operatør, og det maksimale antal besøgende tilladt per dag er 400. Det er ikke muligt at besøge øen på egen hånd, da særlige tilladelser er nødvendige. Der er to både, der tager turister til øen; en fra Piombino og en fra Elba.

Rio Marina Guide

Rio Marina ligger på den østlige del af den italienske ø Elba, i en lille fjord, der er omgivet af bakker, som er karakteriseret af rød jord, på grund af jernoxid minedriften, der fandt sted i fortiden. Udvindingen af jernoid, der fandt sted i regionen går tilbage til etruskernes tid og var sammen med fiskeri hovedaktiviteten for landbyens beboere indtil for nylig. I dag er landsbyen en turistby, der har mange faciliteter. En populær attraktion i landsbyen er kirken San Rocco, som er et tårn i havnen, der har en ottekantet base og blev bestilt i 1534 af Giacomo V Appiano. Øens Mineral Park er en anden populær attraktion, og er, hvor en række mineraler, der findes på forskellige dele af øen kan ses. Der er omkring 1.000 forskellige mineraler, og det er også muligt at besøge en mine.

Der er færgeforbindelser fra havnen til fastlandet, som et alternativ til Portoferraio.