Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Rio Marina havn

  • Rio Marina overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rio Marina før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Rio Marina overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Rio Marina færgeservicer

Rio Marina Guide

Rio Marina Guide

Rio Marina er en kommune på øen Elba, i den italienske region Toscana. Området ligger på den østlige del af Elba, inden i en lille fjord omgivet af bakker. Eksempler viser, at de tidligste bosættelser i området går tilbage til det 15. århundrede. Bakkerne i området er præget af rød jord, hvilket skyldes jernoxid minedrift i fortiden. De sidste miner lukket i oktober 1981, og i dag er Rio Marina en badeby med en økonomi, som hovedsagdeligt er baseret på turisme. Nogle historiske og kulturelle steder inkluderer kirken San Rocco, Mineral Park, så vel som Cavo landsby.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking