Sicily

Sammenlign færger fra Sicilien til Italien

Der er ingen mangel på valgmuligheder, når det kommer til færger fra Sicilien til Italien. Der er 7 færgeselskaber med samlet 45 ferry routes som forbinder Palermo til Genova, Napoli, Civitavecchia, Salerno, Livorno, Panarea, Vulcano, Lipari, Salina, Stromboli, Rinella, Alicudi, Filicudi & Ustica, Palermo Termini Imerese til Civitavecchia & Napoli, Messina til Salerno, Reggio Calabria, Lipari, Rinella, Salina, Vulcano, Panarea, Stromboli & Villa San Giovanni, Trapani til Favignana, Levanzo, Marettimo & Pantelleria, Milazzo til Stromboli, Rinella, Vulcano, Lipari, Salina, Alicudi, Panarea, Filicudi, Ginostra (Stromboli), Vibo Valentia & Napoli, Porto Empedocle til Lampedusa & Linosa & Marsala til Favignana, Levanzo & Marettimo.

Den hurtigste rute mellem Sicilien og Italien er Villa San Giovanni med en sejltid på ca. 0 time 20 minut. Med så mange ruter at vælge imellem, gør vi det enkelt ved at sammenligne alle tilsvarende ruter i en søgning, så du hurtigt kan finde det du ønsker.

Sicilien Italien kort

Tryk her for kort

Færger fra Sicilien til Italien

Om Sicilien:

Sicilien ligger syd af Italien og er den største ø i Middelhavet, adskilt fra fastlandet af det smalle Messina-strædet.

Sicilien, som er beliggende ved mødestedet mellem øst og vest, Afrika og Europa, byder på meget at se, at smage og at lave. Landskabet er dramatisk, med glintrende hav og rastløse bjerge, og skaber et varigt indtryk på dem, der besøger.

Med et væld af naturlige vidundere og lange varme årstider, er Sicilien attraktiv året rundt.

Sicilien er et knudepunkt for færgeforbindelser leveret af nogle af Europas største færgeselskaber, der rejser til og fra de fleste af de omkringliggende øer, havne på fastlandet, Malta og Nordafrika via Tunesien.

Om Italien:

Italien ligger i Middelhavet i bunden af Vesteuropa, med det Tyrrhenske Hav mod vest, det Ioniske Hav mod syd og Adriaterhavet mod øst.

Italien er det femte mest besøgte land i verden, og har flere verdensarv områder end noget andet land. Rom, Milano, Venedig og Firenze er de mest populære rejsemål i Italien, men landets rige samlinger af kunst, kultur og litteratur fra mange forskellige perioder og regioner, gør det umuligt at bedømme, hvor det mest interessante sted er.

Italien har omkring 6440 km af kyststrækning med utallige bugter og lange sandstrande. Det er nemt at nå kystnære byer med bil fra et udvalg af færger, store og små.