COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Kanaløerne

Kanaløerne ligger lige ud for kysten i Normandiet og kombinere britisk indflydelse med lidt fransk flair. Øgruppen er en britisk krone og består af seks beboede øer. Jersey og Guernsey er de største.

På grund af deres placering i den nordatlantiske golfstrøm, nyder øerne et lidt varmere klima end det britiske fastland og tiltrækker turister hele året. Deres placering gør dem også nemt tilgængelig med færger fra havne på den vestlige franske kyst og det sydlige England.

Jersey og Guernsey har de største befolkninger og de bedst etablerede kommercielle centre, og er de nemmeste øer at komme til med færge. Condor Ferries leverer færgeoverfarter for passagerer og biler til St. Helier på Jersey og St. Peter Port på Guernsey fra England og Frankrig, samt til hinanden.

Manche Iles Express leverer passagerfærger fra Carteret, Granville, St Malo og Dielette til både Jersey og Guernsey, mens der også er mindre regulære færger til den nordligste af Kanaløerne, Alderney, fra Dielette.

Øerne har alle en særlig blanding af ærefrygtindgydende natur, kultur og historie.

Jerseys historie er længere end et årtusind og ejerskab af øen har ændret sig mellem de franske og britiske mange gange. Det har ført til en blanding af kulturer, der gør den til et helt unikt sted.

Hovedattraktioner på øen omfatter Elizabeth Castle, som er en fæstning fra det 16. århundrede, der står på en holm og kun kan nås til fods, når tidevandet er ude; og Jersey War Tunnels, som er et underjordisk hospital og tunnel netværk, som blev bygget under den nazistiske besættelse, og nu fungerer som et museum.

Guernseys store attraktioner inkluderer La Vallette Underground Military Museum, som er et andet underjordisk tysk kompleks og Hauteville House, som var residens for den berømte franske forfatter Victor Hugo i den tid, han blev forvist fra sit hjemland.

Alderney er meget mindre end Jersey og Guernsey, men her er der også meget at se og lave, inklusiv et ø museum og Alderney Rail Road.

Populære Færgeselskaber

  • 12 Afgange Ugentlig 1 time
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 55 m
  • Få pris

Kanaløerne anmeldelser

 • "Godt klaret!"

  Til Condor Ferries besætning Jeg vil gerne sige tak til hele besætningen, I er geniale! I hjalp, gav kolde kulde for at få folk til at få det bedre og havde poser bare på grund af det hårde hav. Endnu engang tak. Fra en Guernsey dreng, der rejste den 9 april med Condor Ferries med mor og søster. Jonas Ingrouille på 8 år.

  Læs mere Læs mindre
 • "Anmeldelser og bemærkninger om min tur."

  Alt i alt en meget behagelig tur. Eneste problem var at jeg mistede min taske. Fandt den dog i et bagage rum. Mistede lidt tid på at kigge efter den.

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfarten uden problemer"

  Alting gik godt, eneste dårlige er, at kaffen er rigtig dårlig.

  Læs mere Læs mindre
 • "første gang"

  Rejste til Guernsey fra Portsmouth og tilbage til Poole. Begge skibene var rene, personalet fremragende og god mad. Toldfi havde godt udvalg. Vil helt sikkert bruge ruten igen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Kanaløerne