Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Kanaløerne

Kanaløerne ligger lige ud for kysten i Normandiet og kombinere britisk indflydelse med lidt fransk flair. Øgruppen er en britisk krone og består af seks beboede øer. Jersey og Guernsey er de største.

På grund af deres placering i den nordatlantiske golfstrøm, nyder øerne et lidt varmere klima end det britiske fastland og tiltrækker turister hele året. Deres placering gør dem også nemt tilgængelig med færger fra havne på den vestlige franske kyst og det sydlige England.

Jersey og Guernsey har de største befolkninger og de bedst etablerede kommercielle centre, og er de nemmeste øer at komme til med færge. Condor Ferries leverer færgeoverfarter for passagerer og biler til St. Helier på Jersey og St. Peter Port på Guernsey fra England og Frankrig, samt til hinanden.

Manche Iles Express leverer passagerfærger fra Carteret, Granville, St Malo og Dielette til både Jersey og Guernsey, mens der også er mindre regulære færger til den nordligste af Kanaløerne, Alderney, fra Dielette.

Øerne har alle en særlig blanding af ærefrygtindgydende natur, kultur og historie.

Jerseys historie er længere end et årtusind og ejerskab af øen har ændret sig mellem de franske og britiske mange gange. Det har ført til en blanding af kulturer, der gør den til et helt unikt sted.

Hovedattraktioner på øen omfatter Elizabeth Castle, som er en fæstning fra det 16. århundrede, der står på en holm og kun kan nås til fods, når tidevandet er ude; og Jersey War Tunnels, som er et underjordisk hospital og tunnel netværk, som blev bygget under den nazistiske besættelse, og nu fungerer som et museum.

Guernseys store attraktioner inkluderer La Vallette Underground Military Museum, som er et andet underjordisk tysk kompleks og Hauteville House, som var residens for den berømte franske forfatter Victor Hugo i den tid, han blev forvist fra sit hjemland.

Alderney er meget mindre end Jersey og Guernsey, men her er der også meget at se og lave, inklusiv et ø museum og Alderney Rail Road.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Condor Ferries
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • Få pris

Ruter og havne i Kanaløerne