COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sark - Jersey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sark til Jersey side

Sark - Jersey færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Sark til Jersey færge

Sark Jersey færgeruten forbinder Sark med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sark Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sark Guide

Øen Sark er en af Kanaløerne i den sydvestlige del af Den Engelske Kanal, ud for kysten af Normandiet i Frankrig. Øen har sit eget parlament og sit eget sæt af love, der er baseret på norman love. Øen er også temmelig enestående, fordi der er så få stedet i verden, hvor biler ikke er tilladt. Traktorer og hestetrukne køretøjer er de foretrukne transportmidler på øen.

The Isle of Sark Shipping Company har små færger fra Sark til St. Peter Port i Guernsey. Overfarten tager 45 minutter. Der er også en sommerservice til Jersey og en færgeforbindelse til Alderney.


Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.