Sark

Sammenlign færger fra Sark til Jersey

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Sark og Jersey leveret af 1 færgeselskab – Manche Iles Express. Sark til Jersey (St Helier) færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 1 time 10 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Sark Jersey overfarten mellem Sark og Jersey (St Helier).

Sark Jersey kort

Tryk her for kort

Færger fra Sark til Jersey

Om Sark:

Sark er den fjerde mindste af Kanaløerne i Den Engelske Kanal, som ligger lige ud for Normandiets kyst i Frankrig.

Ved ankomst bliver man mødt af høje klipper, og så vel som naturlig skønhed, kan Sark prale af en rolig atmosfære, da der er ingen biler på øen.

Sark er endda blevet belønnet for sin enestående kvalitet af uforurenet mørke, som giver en enestående udsigt af nattehimlen. De omkringliggende farvande tilbyder gode forhold for kajak sejlads.

Sark er en praktisk indgang til den nærliggende kanalø, Jersey, som er den største af øgruppen. Der er hyppige afgange fra hovedhavnen på østkysten, som tager omkring 80 minutter.

Om Jersey:

Jersey er den største af de britiske Kanaløer, som ligger lige ud for Normandiets kyst.

Fra maleriske fiskerbyer og gyldne strande på kysten til uspolerede natur, smalle landeveje og kosmopolitiske havnebyer, har Jersey meget at byde på med sin fine blanding af det bedste fra England og Frankrig.