Jersey til Sark færge

Jersey Sark færgeruten forbinder Jersey med Sark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Sark færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey - Sark færgeselskaber

  • Manche Iles Express
    • 4 Afgange Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Jersey Sark Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Sark Guide

Sark er en lille ø, der ligger tæt på øerne Jersey og Guernsey i Den Engelske Kanal. Den er del af Kanaløerne og har omkring 700 indbyggere. Øen er ganske særlig, da den er bilfri og de eneste transportmidler tilladt er cykler, hestetrukne vogne og traktorer. Der er to primære områder af øen, og de er kendt som Greater Sark og Little Sark, og er forbundet til hinanden af en lille stribe land kendt som Coupee. Øen, der kun er 5 km lang, er reguleret af Seigneur og er den mindste europæiske stat. Populære attraktioner på øen inkluderer dens spektakulære kystlinje og afsondret strande, som Grande Greve Bay. Der er også de fantastiske grunde, der omgiver Seigneurs officielle residens – La Seigneurie fra det 17. århundrede.

Isle of Sark Shipping Company driver små færger fra Sark til St. Peter Port i Guernsey. Overfarten tager 45 minutter. Der er også en hurtigfærge til Jersey om sommeren, og en båd til Alderney.