COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Sark er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Jersey til Sark side

Jersey - Sark færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Jersey Sark færge anmeldelser

 • "Mørk dagstur"

  Vi havde en fantastisk dag i Sark med gode afgange begge veje, vidunderligt og interessant sted af besøge. Manche Iles Express er skibet man bør bruge til denne tur.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sark færge"

  Super overfart. Jeg anbefaler dette selskab.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Jersey til Sark færge

Jersey Sark færgeruten forbinder Jersey med Sark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Jersey Sark færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.


Sark Guide

Sark er en lille ø, der ligger tæt på øerne Jersey og Guernsey i Den Engelske Kanal. Den er del af Kanaløerne og har omkring 700 indbyggere. Øen er ganske særlig, da den er bilfri og de eneste transportmidler tilladt er cykler, hestetrukne vogne og traktorer. Der er to primære områder af øen, og de er kendt som Greater Sark og Little Sark, og er forbundet til hinanden af en lille stribe land kendt som Coupee. Øen, der kun er 5 km lang, er reguleret af Seigneur og er den mindste europæiske stat. Populære attraktioner på øen inkluderer dens spektakulære kystlinje og afsondret strande, som Grande Greve Bay. Der er også de fantastiske grunde, der omgiver Seigneurs officielle residens – La Seigneurie fra det 17. århundrede.

Isle of Sark Shipping Company driver små færger fra Sark til St. Peter Port i Guernsey. Overfarten tager 45 minutter. Der er også en hurtigfærge til Jersey om sommeren, og en båd til Alderney.