France

Sammenlign færger fra Frankrig til Jersey

Der er 4 ferry routes mellem Frankrig og Jersey med 20 afgange ugentligt. Condor Ferries leverer 2 routes, St. Malo til Jersey (St Helier) sejler 9 gange dagligt, & Cherbourg til Jersey (St Helier) som sejler 1 gange dagligt. Manche Iles Express leverer 2 routes, Granville til Jersey (St Helier) sejler 3 gange dagligt, & Carteret til Jersey (St Helier) som sejler 7 gange dagligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Frankrig til Jersey for at tjekke informasjon.

Frankrig Jersey kort

Tryk her for kort

Om Frankrig:

Frankrig har været et af verdens mest populære turistmål i mange år, og er et af de mest varierende lande i verden.

Landet, som har en bred vifte af landskaber, charmerende mennesker og rigelig af kultur, er en ideel destination for alle. Paris har ikoniske monumenter og Europas mest populære forlystelsespark og den franske Riviera i sydøst er kendt verden over, men der er meget mere at se og lave.

I Frankrig kan man nyde en eventyr ferie, en spa ferie, strand ferie og kultur ferie. Hver gang man besøger landet, er der altid noget at opdage.

Med sin centrale position i Vesteuropa, er Frankrig den perfekte indgang til de omkringliggende lande og øer i Middelhavet og den Engelske Kanal. Talrige færgeselskaber sejler til og fra Frankrig, destinationer inkluderer Storbritannien, Irland, Kanaløerne, Korsika, Sardinien og Nordafrika.

Om Jersey:

Jersey er den største af de britiske Kanaløer, som ligger lige ud for Normandiets kyst.

Fra maleriske fiskerbyer og gyldne strande på kysten til uspolerede natur, smalle landeveje og kosmopolitiske havnebyer, har Jersey meget at byde på med sin fine blanding af det bedste fra England og Frankrig.