COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - Jersey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Poole til Jersey færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Jersey side

Om bord på færgerne

Poole - Jersey færgeselskaber

  • 5 Sailings Weekly 4 hr 5 min
  • Get price

Poole Jersey færge anmeldelser

 • "Alt godt"

  Retur rejse, alt var fint om bord, ingen klager.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Vandflyver"

  Behagelig overfart i “flystil” helt perfekt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejlads"

  God tur til Jersey, hurtig overfart, gode faciliteter og god mad. Personalet var meget venlige.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Jersey til St Malo"

  Meget effektiv service, god catering og rimelig prissat.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Poole til Jersey færge

Poole Jersey færgeruten forbinder England med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 5 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Poole Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Poole Guide

Den engelske by Poole ligger på den engelske kanal kyst i det sydlige England, i Dorset. Byen ligger omkring 30 km øst for Dorchester og 180 km sydvest for London, på den østlige side af Poole Harbour. Den travle havn er en af verdens største naturhavne og er fuld af dyreliv.

Der er gode faciliteter i havnen, inklusiv en cafe, et vekselkontor og bagagebokse. Der er færgeforbindelser til Cherbourg i Frankrig (sejltid ca. 4 timer og 15 minutter). I sommermånederne, normalt maj til september, er der også en hurtigfærge til Cherbourg, som tager lidt over 2 timer, og færgeforbindelser til St. Malo i Frankrig (sejltid ca. 4½ timer) og to dagelige afgange til St. Peter Port i Guernsey (sejltid ca. 2½ timer) og St. Helier i Jersey (sejltid ca. 3 timer).


Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.