Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dielette - Alderney er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Alderney side

Dielette - Alderney færgeselskaber

    • 1 Sailing Weekly 55 min
    • Get price

Dielette til Alderney færge

Dielette Alderney færgeruten forbinder Frankrig med Alderney . I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dielette Alderney færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dielette Guide

Dielette er en kystby i Flamanville i Normandiet i det nordvestlige Frankrig. Byens havn ligger omkring 75 km fra Saint-Lo og 315 km fra Paris. Havnen er den ideele gateway for besøgende til regionen fra Guernsey og Alderney, på Kanaløerne. Der ligger hoteller og restauranter tæt på havnen.

Haute-Normandie består af de franske departmenter Seine-Maritime og Eure, og Basse-Normandie består af departmenterne Orne, Calvados og Manche. Normandiets navn stammer fra vikingerne tilbage i det 9. århundrede.

Om sommeren er der en hurtigfærge fra Dielette til/fra Alderney og Guernsey.


Alderney Guide

Alderney er en ø i den engelske kanal, og er en del af Bailwick af Guernsey, og er den nordligste af Kanaløerne. Byen ligger blot 16 km vest af den franske havneby La Hague og 32 nordøst af øen Guernsey. Øens kystnære terræn ligner de andre Kanaløer med sine stejle klipper, sandstrande og klitter, og den er rig på flora og fauna. Øens højeste punkt er 296 m over havoverfladen. Der er ikke mange træer på øen, da mange blev skåret ned i det 17. århundrede, og de træer som der er, er ofte fejlagtigt identificeret som palmetræer, men de er i virkeligheden del af Lily familien.

Det er ganske ligetil at komme til Alderney. Der er regelmæssige færgeforbindelser mellem Alderney og de andre Kanaløer, Frankrig og Poole, på den sydlige kyst af England.