COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Jersey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Portsmouth til Jersey færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Jersey side

Om bord på færgerne

Portsmouth - Jersey færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 10 hr 20 min
  • Get price

Portsmouth Jersey færge anmeldelser

 • "Rigtig god tur"

  Jeg havde en vidunderlig rejse med god service og god mad til en rimelig pris. Jeg elskede kabinen på returrejsen til Portsmouth. Jeg tog til St Malo under mit ophold i Jersey, og det var en rigtig god dagstur.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Ok færge"

  Faciliteterne på færgen var temmelig gode. Havde sæder i stille salonen foran på skibet på udrejsen og en 4 sengs kabine på hjemrejsen. Maden var også ganske god og til en rimelig pris. Men færgen var omkring 35 minutter forsinket fra Portsmouth, og ankom derfor sent i Jersey. Fik en sms den dag vi skulle rejse tilbage, med besked om, at færgen ville være 80 minutter forsinket fra Jersey, så det ødelagde planerne lidt, men ankom dog i Portsmouth omkring den rette tid.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Min oplevelse"

  Fantastisk. Jeg nød min rejse med Condor Ferries.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Portsmouth til Jersey"

  Fremragende overfart. Ren og behagelig kabine. Dejlig morgenmad inkluderet på hjemrejsen. Kunne ikke have bedt om mere.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth til Jersey færge

Portsmouth Jersey færgeruten forbinder England med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.


Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.