Portsmouth
Jersey
Færger til Jersey
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Portsmouth til Jersey færge

Portsmouth Jersey færgeruten forbinder England med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 10 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth til Jersey færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra England til Jersey side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Portsmouth til Jersey?

Færgeoverfarten fra Portsmouth til Jersey tager ca. 8h 10m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Portsmouth og Jersey?

Der er 1 færgeoperatør for Portsmouth til Jersey, og dette er
 • Condor Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Portsmouth til Jersey?

Book færger fra Portsmouth til Jersey via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Jersey?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Portsmouth til Jersey med
 • Condor Ferries

Kan du tage din bil med på færgen fra Portsmouth til Jersey?

Ja, du kan rejse med et køretøj fra Portsmouth til Jersey med
 • Condor Ferries

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Portsmouth til Jersey?

Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
 • Condor Ferries

Hvad er afstanden fra Portsmouth til Jersey?

Afstanden mellem Portsmouth og Jersey er ca. 115 sømil.

Portsmouth Jersey færge anmeldelser

 • "Anstændig budget service"

  Folk, der booker denne færge, skal være opmærksom på, at Commodore Clipper er en lille færge, og meget mindre end de andre færger (f.eks. Brittany Ferries), så kan være mere modtagelige for dårligt vejr, så dem, der er tilbøjelige til søsyge, skal være forberedt! Vores overfart fra Portsmouth til Cherbourg var ret urolig på vejen ud, og der var mange syge mennesker om bord. Servicen var temmelig fin, check-in ved Portsmouth var let at finde og besætningen fik os om bord i ordenlig tid. Afgangen var lidt forsinket, men dette var ikke af nogen betydning. Om bord var faciliteterne ok, og ikke mere. Som sagt er det en mindre færge, så der er ingen underholdning som sådan, der er tv i salonerne og et i (det lille) børne område. Det i børne området spillede nye børnefilm, men der var ikke andet i legeområdet. Mad og drikke var på den dyre side, men ikke overdrevent. Turen fra Cherbourg til Portsmouth blev bare lidt ødelagt af, at check-in for Confor ikke var skiltet, så vi endte med at tjekke ind i skranken for Brittany Ferries, og fik endda et boardingkort for Brittany Ferries. Færgen var ikke i havnen, da vi kom, men ankom 10-15 minutter før den planlagte afgang. Besætningen vendte hurtigt om og var sejlede til tiden. Samlet set var det en god service uden nogle dikkedakker. Jeg betalte ikke meget for billetten, men hvis jeg havde betalt mere, ville jeg nok have følt mig en smule snydt.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Ok færge"

  Faciliteterne på færgen var temmelig gode. Havde sæder i stille salonen foran på skibet på udrejsen og en 4 sengs kabine på hjemrejsen. Maden var også ganske god og til en rimelig pris. Men færgen var omkring 35 minutter forsinket fra Portsmouth, og ankom derfor sent i Jersey. Fik en sms den dag vi skulle rejse tilbage, med besked om, at færgen ville være 80 minutter forsinket fra Jersey, så det ødelagde planerne lidt, men ankom dog i Portsmouth omkring den rette tid.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Min oplevelse"

  Fantastisk. Jeg nød min rejse med Condor Ferries.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "December tur"

  Jeg blev rykket fra min Portsmouth booking til Poole, men på trods af, at en motor ikke fungerede på færgen, havde jeg en behagelig tur, som var komfortabel og jeg nød det, som altid. Ingen klager overhovedet; personalet var fremragende og holdt mig godt informeret. Synes at det rygte Condor har i øjeblikket, er ufortjent og hvis blot de kunne kontrollere vejret, ville deres service være fin.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.


Jersey Guide

Byen St. Helier ligger på øen Jersey, som er en af Kanaløerne, der ligger i Den Engelske Kanal. St. Helier er en af tolv sogne på øen og er øens hovedstad og største by, med en befolkning på omkring 30.000. Byen har fået sit navn fra det asketiske eremit, Helier, eller Helerius, fra det 6. århundrede. Eremittens festdag er præget af en årlig kommunal og økumenisk pilgrimsrejse til Hermitage den 16. juli.
Det centrale marked er populær blandt besøgende. Dette er et indendørs marked på Beresford Street, som blev åbnet i 1882 og er blevet erklæret et sted af særlig interesse. Markedet har victoriansk skirktur, som omfatter støbejern strukturer og et ornamental springvand.
Passagerfacilieter i byens havn inkluderer cafeer, butikker og toldfrie butikker. Der er færgeforbindelser til Guernsey, Frankrig og England.


Portsmouth til Jersey Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 22/04/2024 og 28.04.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Condor Ferries 09:00 19:30 10 timer 30 minutter Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fri
Condor Ferries 09:15 19:45 10 timer 30 minutter Lør
Condor Ferries 09:46 19:45 9 timer 59 minutter Sol

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking