Portsmouth til Jersey færge

Portsmouth Jersey færgeruten forbinder England med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Condor Ferries. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Portsmouth Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Portsmouth - Jersey færgeselskaber

 • Condor Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 10 t 20 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Portsmouth Jersey Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Portsmouth Jersey ruten er for en bil og 2 passagerer.

Portsmouth Jersey færge anmeldelser

 • "Ok færge"

  Faciliteterne på færgen var temmelig gode. Havde sæder i stille salonen foran på skibet på udrejsen og en 4 sengs kabine på hjemrejsen. Maden var også ganske god og til en rimelig pris. Men færgen var omkring 35 minutter forsinket fra Portsmouth, og ankom derfor sent i Jersey. Fik en sms den dag vi skulle rejse tilbage, med besked om, at færgen ville være 80 minutter forsinket fra Jersey, så det ødelagde planerne lidt, men ankom dog i Portsmouth omkring den rette tid.

  'Neil' rejste på Portsmouth Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Min oplevelse"

  Fantastisk. Jeg nød min rejse med Condor Ferries.

  'Sandra' rejste på Portsmouth Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god tur"

  Jeg havde en vidunderlig rejse med god service og god mad til en rimelig pris. Jeg elskede kabinen på returrejsen til Portsmouth. Jeg tog til St Malo under mit ophold i Jersey, og det var en rigtig god dagstur.

  'Glory' rejste på Portsmouth Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre
 • "Portsmouth til Jersey"

  Fremragende overfart. Ren og behagelig kabine. Dejlig morgenmad inkluderet på hjemrejsen. Kunne ikke have bedt om mere.

  'Juliet' rejste på Portsmouth Jersey (St Helier) ruten med Condor Ferries på Commodore Clipper

  Læs mere Læs mindre

Portsmouth Guide

Den engelske by Portsmouth ligger i den sydlige del af England, i Hampshire. Det er Storbritanniens eneste ø by og den ligger omkring 100 km sydvest for London og 30 km øst for Southampton. Byens lange historie er forbundet med havet. Den er hjemsted for den ældste tørdok i verden, som stadig er i brug og til berømte skibe som M`HMS Victory, Lord Nelson’s flagskib, Mary Rose og HMS Warrior.

Byen er en af de bedst forbundne havne i Storbritannien, og betjener ni destinationer.