Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dielette - Guernsey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Guernsey side

Dielette - Guernsey færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price

Dielette til Guernsey færge

Dielette Guernsey færgeruten forbinder Frankrig med Guernsey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dielette Guernsey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dielette Guide

Dielette er en kystby i Flamanville i Normandiet i det nordvestlige Frankrig. Byens havn ligger omkring 75 km fra Saint-Lo og 315 km fra Paris. Havnen er den ideele gateway for besøgende til regionen fra Guernsey og Alderney, på Kanaløerne. Der ligger hoteller og restauranter tæt på havnen.

Haute-Normandie består af de franske departmenter Seine-Maritime og Eure, og Basse-Normandie består af departmenterne Orne, Calvados og Manche. Normandiets navn stammer fra vikingerne tilbage i det 9. århundrede.

Om sommeren er der en hurtigfærge fra Dielette til/fra Alderney og Guernsey.


Guernsey Guide

Øen Guernsey ligger i Den Engelske Kanal, omkring 50 km vest af Normandiets kyst i Frankrig. Guernsey er en af Kanaløerne og under den engelske krone. Øens største tiltrækning for besøgende er dens kyst og strande, med over 27 forskellige bugter at udforske og nyde. Nogle er mere populære end andre, og øens smukke sydkyst er præget af fantastiske strande og kan bedst udforskes på fods.
Øens havn ligger i St. Peter Port og er en af de smukkeste havne i Europa. Færger ankommer til Guernsey fra en række havne på den engelske sydkyst. Der er også færger fra St. Malo i Frankrig.