Granville til Jersey færge

Granville Jersey færgeruten forbinder Frankrig med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Granville Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Granville - Jersey færgeselskaber

  • Manche Iles Express
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Granville Jersey Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Granville Guide

Havnebyen Granville er placeret på Contentin halvø i den nordvestlige del af Frankrig. Den nedre bydel er bygget på indvundet land fra havet, mens den øvre bydel er omgivet af volde fra det 15. århundrede. Den romanske/tidligere gotiske kirke Norte Dame du Cap Lihou blev bygget mellem 1441 og 1796, og har udsigt over byen. Det er en imponerende struktur og nok en af grundene til, at byen har formået at bevare sine stærke militære og religiøse forbindelser til fortiden. Besøgende kan besøge Musee Christian Dior, som er beliggende i designerens barndomshjem, Villa Les Rhumbs, og også byens museum, som indeholder dokumenter, om byens historie gennem århundreder. Granville tilbyder en række aktiviteter for besøgende, fra fiskeri til kasinoer. Der er også masser af restauranter, der serverer fremragende lokal mad, inklusiv fisk og skaldyr.

Der er en færgeservice mellem Granville og Jersey på Kanaløerne, og sejltiden er ca. 1 time og 20 minutter.