COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Granville - Jersey er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Jersey side

Granville - Jersey færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price

Granville Jersey færge anmeldelser

 • "Færge til Jersey"

  God færgetur og hjælpsomt personale i Granville.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Granville til Jersey færge

Granville Jersey færgeruten forbinder Frankrig med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Granville Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Granville Guide

Havnebyen Granville er placeret på Contentin halvø i den nordvestlige del af Frankrig. Den nedre bydel er bygget på indvundet land fra havet, mens den øvre bydel er omgivet af volde fra det 15. århundrede. Den romanske/tidligere gotiske kirke Norte Dame du Cap Lihou blev bygget mellem 1441 og 1796, og har udsigt over byen. Det er en imponerende struktur og nok en af grundene til, at byen har formået at bevare sine stærke militære og religiøse forbindelser til fortiden. Besøgende kan besøge Musee Christian Dior, som er beliggende i designerens barndomshjem, Villa Les Rhumbs, og også byens museum, som indeholder dokumenter, om byens historie gennem århundreder. Granville tilbyder en række aktiviteter for besøgende, fra fiskeri til kasinoer. Der er også masser af restauranter, der serverer fremragende lokal mad, inklusiv fisk og skaldyr.

Der er en færgeservice mellem Granville og Jersey på Kanaløerne, og sejltiden er ca. 1 time og 20 minutter.


Jersey Guide

Jersey er en del af Kanaløerne, som ligger ud for Englands sydkyst. Øen er skabt til cykling – hvad enten man er en ivrig cyklist eller blot fortrækker at se, høre og dufte omgivelserne på en måde, som kun kan lade sig gøre med pedalkraft.

Svungne bugter mod syd giver plads til dramatiske klipper mod nord og byder på spektakulære landskaber og betagende udsigter. Alt dette gør Jersey til et ideelt feriemål, også for vandrere i alle aldersgrupper.

Der findes en verden af kulinariske oplevelser som man kan nyde og ens smagsløg kan glæde sig til mere end 170 spisesteder, som udnytter Jerseys udsøgte lokale fødevare, første klasses kokke og gourmet lækkerier fra hele verden.

En strækning af ca. 72 km kystlinje er omkranset af klart hav og strande.