Granville
Jersey
Færger til Jersey
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Granville til Jersey færge

Granville Jersey færgeruten forbinder Frankrig med Jersey. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Manche Iles Express. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Granville Jersey færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Jersey side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Granville til Jersey?

Færgeoverfarten fra Granville til Jersey tager ca. 1h 20m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Granville og Jersey?

Der er 1 færgeoperatør for Granville til Jersey, og dette er
  • Manche Iles Express

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Granville til Jersey?

Book færger fra Granville til Jersey via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Jersey?

Ja, du kan rejse som fodpassager fra Granville til Jersey med
  • Manche Iles Express

Kan du tage din bil med på færgen fra Granville til Jersey?

Nej, kun fodpassagerer kan rejse med færgen.

Kan man tage kæledyr med på færgen fra Granville til Jersey?

Nej, kæledyr er ikke tilladt om bord på færgerne.

Granville Guide

Havnebyen Granville er placeret på Contentin halvø i den nordvestlige del af Frankrig. Den nedre bydel er bygget på indvundet land fra havet, mens den øvre bydel er omgivet af volde fra det 15. århundrede. Den romanske/tidligere gotiske kirke Norte Dame du Cap Lihou blev bygget mellem 1441 og 1796, og har udsigt over byen. Det er en imponerende struktur og nok en af grundene til, at byen har formået at bevare sine stærke militære og religiøse forbindelser til fortiden. Besøgende kan besøge Musee Christian Dior, som er beliggende i designerens barndomshjem, Villa Les Rhumbs, og også byens museum, som indeholder dokumenter, om byens historie gennem århundreder. Granville tilbyder en række aktiviteter for besøgende, fra fiskeri til kasinoer. Der er også masser af restauranter, der serverer fremragende lokal mad, inklusiv fisk og skaldyr.

Der er en færgeservice mellem Granville og Jersey på Kanaløerne, og sejltiden er ca. 1 time og 20 minutter.


Jersey Guide

Byen St. Helier ligger på øen Jersey, som er en af Kanaløerne, der ligger i Den Engelske Kanal. St. Helier er en af tolv sogne på øen og er øens hovedstad og største by, med en befolkning på omkring 30.000. Byen har fået sit navn fra det asketiske eremit, Helier, eller Helerius, fra det 6. århundrede. Eremittens festdag er præget af en årlig kommunal og økumenisk pilgrimsrejse til Hermitage den 16. juli.
Det centrale marked er populær blandt besøgende. Dette er et indendørs marked på Beresford Street, som blev åbnet i 1882 og er blevet erklæret et sted af særlig interesse. Markedet har victoriansk skirktur, som omfatter støbejern strukturer og et ornamental springvand.
Passagerfacilieter i byens havn inkluderer cafeer, butikker og toldfrie butikker. Der er færgeforbindelser til Guernsey, Frankrig og England.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking