Albania Luxury Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Albania Luxury Ferries

Albania Luxury Ferries tilbyder færgefart mellem Grækenland og Albanien og forbinder de naturskønne øer Korfu i Grækenland og Saranda i Albanien. Siden de startede driften, har deres hovedmål altid været at levere en sikker og pålidelig transport til lokale og internationale turister, der ønsker at besøge disse to maleriske øer i Grækenland og Albanien.

Albania Luxury Ferries, som sejler på ruten Korfu-Saranda-Korfu med 16 sommerruter og 2 vinterruter dagligt, har bygget et nyt skib i 2024, som opfylder alle EU's betingelser for transport af passagerer/turister, og som sammen med AZIMUT, som er det andet skib, kontinuerligt vil betjene ovenstående linje.

Deres nye skib fra 2024 har dimensioner på 50 m, kapacitet til 400 personer, 40 biler, busser og lastbiler og vil sejle ovenstående linje på omkring 50 minutter. De passagerer, der rejser med Albania Luxury Ferries, kan nyde en betagende udsigt over Det Ioniske Hav fra det åbne dæk. Der er også masser af komfortable siddepladser under dækket, og der er venligt personale til rådighed. Kæledyr er også velkomne om bord.

Direct Ferries hjælper dig med at finde de bedste priser på Albania Luxury Ferries færgebilletter. Vi sammenligner også Albania Luxury Ferries med andre færgeselskaber.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Albania Luxury Ferries produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Albania Luxury Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Albania Luxury Ferries routes and ports

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking