Italy

Sammenlign færger fra Italien til De Ioniske Øer

Der er flere færgeoverfarter fra Italien til De Ioniske Øer. Færger forbinder pt. 4 havne i Italien med 2 Havne i De Ioniske Øer.

Der er 16 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Grimaldi Lines, Minoan Lines, Ventouris Ferries & Anek Superfast. Den kortest overfart tager omkring 6 time 30 minut (Korfu).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Italien og De Ioniske Øer. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Italien De Ioniske Øer kort

Tryk her for kort

Om Italien:

Italien er hjemsted for det største antal Unesco verdensarv områder i verden. Sammen med Grækenland, er landet kendt som fødestedet for den vestlige kultur.

Landet er fuld af kunst og monumenter, og næsten hver lille landsby byder på et par interessante steder. Italien er et sted, der giver sjældne oplevelser, der aldrig kan overvurderes, fra romerske ruiner, byzantinske byer og renæssance mesterværker til brostensbelagte gader, smukke kirke og fantastiske strande.

Italien er det ideele afgangsland for dem, der rejser med færge med mange fantastiske destinationer, mange af dem indenlandsk. Med mange kilometer af kyststrækning og berømte øer, er udvalget af destinationer virkelig uovertruffen. I forhold til internationale rejser, er Italien forbundet til næsten alle lande i Adriaterhavet samt Grækenland, Tunesien og Spanien.

De korte ø færger er som regel små passagerskibe, mens de internationale færger som regel er luksuriøse cruisefærger.

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer er en gruppe af græske øer ud for Grækenlands vestkyst i Det Ioniske Hav, også kendt som de vestlige græske øer.

I modsætning til Kykladerne, er De Ioniske Øer kendt for at være blomstrende med grønt. Med tydelig tradition, gastronomi og arkitektur på hver af øerne, er det svært ikke af falde for De Ioniske Øer.