Kefalonia

Sammenlign færger fra Kefalonia til De Ioniske Øer

Der er i øjeblikket bare en færgerute mellem Kefalonia og De Ioniske Øer leveret af 1 færgeselskab – Levante Ferries. Sami til Ithaka (Pisaetos) færge overfarten sejler Ugentlig med en sejltid fra omkring 0 time 20 minut.

Mens vi har gjort vores bedste for at sikre, at oplysningerne på denne side er korrekte, kan regelmæssigheden og varigheden af alle overfarter variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du tjekker vores billetsøgning for tilgængelighed på Kefalonia De Ioniske Øer overfarten mellem Sami og Ithaka (Pisaetos).

Kefalonia De Ioniske Øer kort

Tryk her for kort

Færger fra Kefalonia til De Ioniske Øer

Om Kefalonia:

Kefallonia er den største af de Ioniske Øer i det vestlige Grækenland og har et mildt klima og fremragende strande.

Øen, som blev populær blandt turister i firserne, får nu besøgende ikke bare fra Grækenland og Europa, men fra hele verden og er godt udstyret til at håndtere antallet af turister i den travle sæson.

Filmen, Captain Corelli’s Mandolin, blev indspillet på øen, hvilket hjalp med at gøre den bedre kendt.

Der er to færgehavne på øen (Sami og Poros), og Kefallonia er ideelt beliggende for forbindelser til andre græske øer.

Om De Ioniske Øer:

De Ioniske Øer er en gruppe af græske øer ud for Grækenlands vestkyst i Det Ioniske Hav, også kendt som de vestlige græske øer.

I modsætning til Kykladerne, er De Ioniske Øer kendt for at være blomstrende med grønt. Med tydelig tradition, gastronomi og arkitektur på hver af øerne, er det svært ikke af falde for De Ioniske Øer.