Kyllini til Sami færge

Kyllini Sami færgeruten forbinder Grækenland med Kefalonia. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kefalonian Lines. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kyllini Sami færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kyllini - Sami færgeselskaber

  • Kefalonian Lines
    • 7 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kyllini Sami Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kyllini Sami ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kyllini Guide

Den græske havneby Kyllini ligger i Kastro-Kyllini regionen i Grækenland, omkring 11 km vest for Andravida, 28 km nord for Zakynthos og 39 km nordvest for Pyrgos. Byen har en smuk strand med gyldent sand, der er beliggende i området omkring Fournia Beach. Besøgende kan også nyde de naturlige kurbade i Kyllini Baths. En vigtig attraktion i byen er Chlemoutsi Castle, som består af hoved slottet og en sekskantet bygning, med en indre gårdhave.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Zakynthos, Cephalonia, Argostoli, Proos, Ithaka og Sami.

Sami Guide

Byen Sami ligger på den græske ø Kefallonia, der ligger i Det Ioniske Hav. Sami er en turistby og ligger omkring 4 km nordøst for Antisamos Beach, som er en særlig fantastisk strand, som har smukke bakker som baggrund. Men for at få den fulde strand oplevelse på Kefallonia, bør turister tage til Myrtos Beach, som ligger syd for Assos. Stranden har hvidt sand, kalkstensklipper og krystalklart blåt vand. For dem, som er interesseret i historie, er der en række arkæologiske steder og seværdigheder på øen. Disse omfatter arkæologiske udgravninger på den romerske villa i Skala og Akropolis Sami, som daterer tilbage til det 5. århundrede f.kr.