Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dublin - Holyhead er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Dublin til Holyhead færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til Wales side

Dublin - Holyhead færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 3 hr 30 min
  • Get price

Dublin Holyhead færge anmeldelser

 • "Færgen var aflyst"

  Heldigvis bemærkede jeg en email om at min færge var aflyst, der var ingen forklaring på hvorfor. Dette er sket før at afgangen om eftermiddagen er aflyst. Blev tilbudt en tidligere eller senere afgang i stedet for. Ikke ret praktisk og er ikke ret tilfreds med dette.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "Dublin-Holyhead"

  Bortset fra den elendige mad om bord, var det en god oplevelse.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "Mangel på siddepladser på den GAMLE bus, der tager dig til færgen i Holyhead"

  Det forekommer mig, at Irish Ferries ledelse har ingen respekt for de passagerer, der rejser tilbage til Irland og efterfølgende tilbage til Wales. I alle mine år af rejser og frem og tilbage fra Irland, som gående, har jeg aldrig set nogen forbedring af bussen. Forældre, som rejser med små børn, er nødt til at stå op hele vejen til og fra terminalen i Wales. Det samme gælder for ældre mennesker. Hvorfor kan I ikke putte nok sæder i bussen?

  'Ulysses' travelled on Ulysses

  Læs mere Læs mindre
 • "ok rejse, men"

  Ikke en ret behagelig rejse, tilbage til tiden, men en familie med børn sad ikke ned hele turen, og de løb rundt og skreg, og uanset hvor vi rykkede hen, var de der. Lastbilchauffører lå langs alle sæderne og optog pladserne ved borderne, og snorkede. Jeg vil anbefale Club klassen eller at booke en kabine væk fra disse udvidende mennesker.

  'Ulysses' travelled on Ulysses

  Læs mere Læs mindre

Dublin til Holyhead færge

Dublin Holyhead færgeruten forbinder Irland med Wales og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Irish Ferries sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Stena Line servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 63 overfarter Uge på Dublin Holyhead ruten mellem Irland og Wales. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens rødder kan spores tilbage til vikingetiden, men begyndte at ekspandere hurtigt i det 17. århundrede. Byen tiltrækker millioner af turister hvert år. En af de ældste monumenter er Dublin Castle, som først blev grundlagt i 1204, kort efter den normanniske invasion. Mange turister besøger også Trinity College Dublin for at se Book of Kells, som er et illustreret manuskript skabt af irske munke ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er en gammel jern bro over floden Liffey, er en af de mest fotograferede seværdigheder i Dublin og anses for at være Dublins mest ikoniske kendetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mere end 1,5 millioner passagerer om året til destinationer i Storbritannien og Europa. Havnen har tre terminaler, og ligger ved mundingen af floden Liffey, omkring 3 km fra byens center.


Holyhead Guide

Den walisiske by Holyhead ligger på Holy Island i Anglesey. På et tidspunkt blev Holy Island forbundet med Anglesey af Four Mile Bridge, men blev erstattet af opførelsen af en dæmning i det 19. århundrede. The Cobb, som dæmningen blev kaldt, bærer nu hovedvejen og jernbanelinjen, der tjener byen. Church of St. Cybi ligger i byens hjerte og blev bygget inde i en af Europas få romerske fæstninger med tre murer. Andre romerske steder i byen inkluderer et vagttårn på toppen af Holyhead Mountain i Mynydd y Twr, som er en forhistoriske bakke fæstning. Der er også tegn på, at området har været beboet siden forhistorisk tid, med hytter, gravkamre og stående sten, som alle blev fundet i området. Det nuværende fyrtårn er på South Stack på den anden side af Holyhead og er åben for offentligheden. Området er også populært blandt fuglekiggere.
Der er færgeforbindelser fra Holyhead havn til Dublin og Dun Laoghaire i Irland.