COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dublin - Holyhead er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Dublin til Holyhead færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til Wales side

Dublin - Holyhead færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 3 hr 30 min
  • Get price

Dublin Holyhead færge anmeldelser

 • "Meget skuffet over Direct Ferries"

  Direct Ferries hjemmeside var god til at sammenligne tjenester fra forskellige selskaber. Men hjemmesiden fremhævede ikke (hvis den gjorde, bemærkede jeg det i hvert fald ikke), at man ikke kunne ændre eller afbestille billetterne. Vores udrejse på Swift blev aflyst, så vi rejste på en langsom færge i stedet. Der var ingen refundering eller råd om, hvordan man kunne kræve penge tilbage for prisen man betalte for hurtigfærgen. Den langsomme færge vi rejste på var fin i forhold til de kriterier, der er anført nedenfor.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "Dagstur"

  Dejlig tur.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart og behageligt skib"

  Begge ture var til tiden. Skibet var rent og faciliteterne var gode. Fik en virkelig god morgenmad på turen ud. Hjemrejsen var om natten, hvor jeg ikke spiste, men sov. Kaptajnen var god til at informere om alt.

  'Stena Adventurer' travelled on Stena Adventurer

  Læs mere Læs mindre
 • "Rejse"

  Vi var tilfredse med udrejse og hjemrejse.

  'Stena Adventurer' travelled on Stena Adventurer

  Læs mere Læs mindre

Dublin til Holyhead færge

Dublin Holyhead færgeruten forbinder Irland med Wales og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Irish Ferries sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Stena Line servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 3 timer 30 minutter.

Der er 63 overfarter Uge på Dublin Holyhead ruten mellem Irland og Wales. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens rødder kan spores tilbage til vikingetiden, men begyndte at ekspandere hurtigt i det 17. århundrede. Byen tiltrækker millioner af turister hvert år. En af de ældste monumenter er Dublin Castle, som først blev grundlagt i 1204, kort efter den normanniske invasion. Mange turister besøger også Trinity College Dublin for at se Book of Kells, som er et illustreret manuskript skabt af irske munke ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er en gammel jern bro over floden Liffey, er en af de mest fotograferede seværdigheder i Dublin og anses for at være Dublins mest ikoniske kendetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mere end 1,5 millioner passagerer om året til destinationer i Storbritannien og Europa. Havnen har tre terminaler, og ligger ved mundingen af floden Liffey, omkring 3 km fra byens center.


Holyhead Guide

Den walisiske by Holyhead ligger på Holy Island i Anglesey. På et tidspunkt blev Holy Island forbundet med Anglesey af Four Mile Bridge, men blev erstattet af opførelsen af en dæmning i det 19. århundrede. The Cobb, som dæmningen blev kaldt, bærer nu hovedvejen og jernbanelinjen, der tjener byen. Church of St. Cybi ligger i byens hjerte og blev bygget inde i en af Europas få romerske fæstninger med tre murer. Andre romerske steder i byen inkluderer et vagttårn på toppen af Holyhead Mountain i Mynydd y Twr, som er en forhistoriske bakke fæstning. Der er også tegn på, at området har været beboet siden forhistorisk tid, med hytter, gravkamre og stående sten, som alle blev fundet i området. Det nuværende fyrtårn er på South Stack på den anden side af Holyhead og er åben for offentligheden. Området er også populært blandt fuglekiggere.
Der er færgeforbindelser fra Holyhead havn til Dublin og Dun Laoghaire i Irland.