COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dublin - Liverpool er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Dublin til Liverpool færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til England side

Dublin - Liverpool færgeselskaber

  • 12 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Dublin Liverpool færge anmeldelser

 • "P&O"

  Jeg nød min sejltur fra Dublin til Liverpool. Besætningen var fantastiske, som de altid er. Mange tak til jer alle.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Frankrig"

  Fornøjelig overfart

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Læs mere Læs mindre
 • "Super oplevelse"

  Det overgik vores forventninger, rigtig god.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Læs mere Læs mindre
 • "Bedste"

  Meget god, især maden.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Læs mere Læs mindre

Dublin til Liverpool færge

Dublin Liverpool færgeruten forbinder Irland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Irish Sea. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dublin Liverpool færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens rødder kan spores tilbage til vikingetiden, men begyndte at ekspandere hurtigt i det 17. århundrede. Byen tiltrækker millioner af turister hvert år. En af de ældste monumenter er Dublin Castle, som først blev grundlagt i 1204, kort efter den normanniske invasion. Mange turister besøger også Trinity College Dublin for at se Book of Kells, som er et illustreret manuskript skabt af irske munke ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er en gammel jern bro over floden Liffey, er en af de mest fotograferede seværdigheder i Dublin og anses for at være Dublins mest ikoniske kendetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mere end 1,5 millioner passagerer om året til destinationer i Storbritannien og Europa. Havnen har tre terminaler, og ligger ved mundingen af floden Liffey, omkring 3 km fra byens center.


Liverpool Guide

Den engelske by Liverpool ligger på den østlige side af floden Mersey, i Merseyside i den nordlige del af landet. Liverpool Maritime Mercantile City er blevet erklæret et Unesco verdensarv område, og inkluderer Pier Head, Albert Dock og William Brown Street. Byen er også hjemsted for to af de mest berømte fodboldklubber i landet; Liverpool Football Club og Everton Football Club. Byen er også vært for Grand National, som afholdes på byens Aintree Racecourse. Verdens første jernbanetunneler blev konstrueret under Liverpool i 1829 og 1836. Liverpool havn er en af de største i England og herfra er der færgeforbindelser til Belfast, Dublin og Isle of Man.