Dublin
Liverpool
Færger til England
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Dublin til Liverpool færge

Dublin Liverpool færgeruten forbinder Irland med England. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Irish Sea. Der er op til 12 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Dublin Liverpool færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Dublin til Liverpool færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Irland til England side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Dublin til Liverpool?

Færgeoverfarten fra Dublin til Liverpool tager ca. 7h 30m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Dublin og Liverpool?

Der er 1 færgeoperatør for Dublin til Liverpool, og dette er
 • P&O Irish Sea

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Dublin til Liverpool?

Book færger fra Dublin til Liverpool via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Dublin Liverpool færge anmeldelser

 • "Liverpool/Dublin, 10 - 24 september"

  Menneskerne i havnen var venlige, besætningen var fremragende. tak.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Læs mere Læs mindre
 • "P&O"

  Jeg nød min sejltur fra Dublin til Liverpool. Besætningen var fantastiske, som de altid er. Mange tak til jer alle.

  'European Endeavour' travelled on European Endeavour

  Læs mere Læs mindre
 • "Ændring af tider"

  Fremragende servicer. Stadig ikke sikker på, hvorfor de ændrede færgetiden på udrejsen.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Læs mere Læs mindre
 • "God service"

  Vores færge var forsinket, men bortset fra det, var hele servicen generelt fremragende. To måltider om bord og en behagelig kabine.

  'Norbank' travelled on Norbank

  Læs mere Læs mindre

Dublin Guide

Byen Dublin er den største by og hovedstaden i Irland, som ligger i provinsen Leinster på østkysten. Byens rødder kan spores tilbage til vikingetiden, men begyndte at ekspandere hurtigt i det 17. århundrede. Byen tiltrækker millioner af turister hvert år. En af de ældste monumenter er Dublin Castle, som først blev grundlagt i 1204, kort efter den normanniske invasion. Mange turister besøger også Trinity College Dublin for at se Book of Kells, som er et illustreret manuskript skabt af irske munke ca. 800 AD. Ha’penny Bridge, som er en gammel jern bro over floden Liffey, er en af de mest fotograferede seværdigheder i Dublin og anses for at være Dublins mest ikoniske kendetegn.

Havnen i Dublin er Irlands travleste og betjener mere end 1,5 millioner passagerer om året til destinationer i Storbritannien og Europa. Havnen har tre terminaler, og ligger ved mundingen af floden Liffey, omkring 3 km fra byens center.


Liverpool Guide

Den engelske by Liverpool ligger på den østlige side af floden Mersey, i Merseyside i den nordlige del af landet. Liverpool Maritime Mercantile City er blevet erklæret et Unesco verdensarv område, og inkluderer Pier Head, Albert Dock og William Brown Street. Byen er også hjemsted for to af de mest berømte fodboldklubber i landet; Liverpool Football Club og Everton Football Club. Byen er også vært for Grand National, som afholdes på byens Aintree Racecourse. Verdens første jernbanetunneler blev konstrueret under Liverpool i 1829 og 1836. Liverpool havn er en af de største i England og herfra er der færgeforbindelser til Belfast, Dublin og Isle of Man.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking