COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Roscoff - Rosslare er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Frankrig til Irland side

Roscoff - Rosslare færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 13 hr
  • Get price

Roscoff Rosslare færge anmeldelser

 • "Rimelig oplevelse"

  Vi valgte at booke sæder, og ikke betale ekstra for en kabine. Sæderne var i små forskellige rum, og ikke særlig behagelige. Der var få, der brugte dem, og mange sov på gulvet eller havde medbragt luftmadrasser. Spise faciliteterne var meget gode. Der var to store barer, men desværre var der ingen underholdning, og atmosfæren var kedelig. Alt i alt var faciliteterne gode. Vi var en af de første biler om bord, hvilket desværre også betød, at vi var en af de sidste af. Vi måtte vente i 30 minutter på at komme af.

  'Oscar Wilde' travelled on Oscar Wilde

  Læs mere Læs mindre

Roscoff til Rosslare færge

Roscoff Rosslare færgeruten forbinder Frankrig med Irland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Brittany Ferries. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Roscoff Rosslare færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Roscoff Guide

Den franske by og havn Roscoff ligger i Bretagne regionen i det nordvestlige Frankrig. Byen og det omkringliggende område er en god introduktion til Bretagnes charme. Selve byen er blevet kendt som ”Pitite citere caractere de Bretagne” (den lille by med karakter) på grund af sin smukke arkitektur. Beliggende ved siden af kysten er granit bygninger fra det 16. århundrede og charmerende gader med restauranter, små kunstgallerier og gavebutikker. Mange af byens specialiteter, som omfatter fantastisk lokal skaldyr og bretonske crepes, kan findes i byens restauranter.

Havnen blev indviet i 1973, og er desværre begrænset i passagerfaciliteter. Der er færgeforbindelser fra havnen til Rosslare og Cork i Irland, med en sejltid på ca. 17 timer og 13 timer.


Rosslare Guide

Byen Rosslare ligger i County Wexford i Irland og har været et populært sted blandt turister i over 100 år. Rosslare Stand, for at give byen dens fulde navn og adskille den fra nærliggende Rosslare Harbour, kan prale af, at være et af Irlands mest solrige steder. Byens lange sandstrand er blevet tildelt et blåt flag status, og er derfor populær blandt svømmere og familier. Der er også gode golfbaner tæt på byen.

Faciliteter i havnen inkluderer en restaurant, en bar, et venteområde, legeområde, butikker, biludlejning, puslerum og vekselkontor. Der er færgeservicer fra Rosslare til Pembroke (4 timer), Fishguard (3½ timer) og til Cherbourg og Roscoff i Frankrig.