Rosslare til Pembroke færge

Rosslare Pembroke færgeruten forbinder Irland med Wales. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Irish Ferries. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 1 minut.

Sejltiden og hyppigheden for Rosslare Pembroke færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rosslare - Pembroke færgeselskaber

 • Irish Ferries
  • 14 Afgange Ugentlig 5 t 1 minut
  • Få pris

Gennemsnitlige Rosslare Pembroke Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rosslare Pembroke ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rosslare Pembroke færge anmeldelser

 • "Irish Ferries"

  Sikke en vidunderlig oplevelse. Og billigere end at flyve.

  'Annette' rejste på Rosslare Pembroke ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre
 • "Rosslare til Pembroke"

  Effektiv og behagelig.

  'Errol ' rejste på Rosslare Pembroke ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre
 • "Anbefales"

  Fantastisk service. Dette er anden gang, vi har brugt denne overfart og vil bruge igen.

  'Frank' rejste på Rosslare Pembroke ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Pembroke"

  Vi havde for nylig en anden tur fra Rosslare til Pembroke med Irish Ferries. Som sædvanlig var turen komfortabel. Der er altid masser af faciliteter på færgen.

  'Mavis' rejste på Rosslare Pembroke ruten med Irish Ferries på Isle of Inishmore

  Læs mere Læs mindre

Rosslare Guide

Den irske landsby Rosslare, er en kystby og havn i Wexford, Irland. Wexford Harbour er adskilt fra Nordsøen af en lang sandbakke, der strækker sig nordpå fra Rosslare.

Landsbyen formodes at være den mest solrige i Irland og har været en populær turistdestination i de sidste 100 år.Byens strand er blevet tildelt et Blå Flag, og tiltrækker mange badende og familier.

Byens moderne havn har gode passagerfaciliteter, og leverer færgeservicer til Pembroke (sejltid ca. 4 timer), Fishguard (sejltid ca. 3½ timer) og Cherbourg og Roscoff i Frankrig. Passagerfaciliteter inkluderer en restaurant, en bar, legeplads og et venteområde.

Pembroke Guide

Byen Pembroke ligger i Pembrokeshire i den vestlige del af Wales ved mundingen af floden Cleddau. Pembroke ligger omkring 13 km syd for byen Haverfordwest og 120 km fra Cardiff, i bunden af en dal, der er omgivet af landbrugsjord og skov. Pembroke Castle er en populær og interessant attraktion i byen og var kong Henry VIIs fødested, og blev senere hjemstedet for Knights of St John.

Pembrokeshire afgrænser mod Vamarthenshire i øst og Ceredgion i nordøst, og er hjem til Pembrokeshire Coast National Park, som er den eneste kystnære nationalpark af sin slags i Storbritannien.

Der er færgeforbindelser fra Pembroke til Rosslare i Irland og sejltiden er ca. 3 timer og 45 minutter.