COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kristiansand - Hirtshals er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Norge til Danmark side

Kristiansand - Hirtshals færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price

Kristiansand Hirtshals færge anmeldelser

 • "forsinkelse"

  Generelt en fin tur, men håndteringen af udsættelse pga. vejret var ikke optimal. Vi skulle tjekke ind til normal tid trods udsættelse i 2 timer. Bedst som alle har affundet sig med situationen blev vi efter en time haste jagtet til bilerne. Fint at udsættelsen blev formindsket, men måden det blev håndteret på kunne ønskes bedre.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sædeforvirring"

  Hej Turen var rigtig fin men jeg havde svært ved at finde min plads som jeg havde reserveret på Voyager Class - forvirrende at det stod på den anden led. Derudover var der utroligt meget barneleg og larm i den ene ende af voyager class som gjorde det fuldstændig umuligt at få sig en lur, hvilket var hele årsagen til at jeg havde valgt at reservere en plads på voyager class. Næste gang giver det lige så meget mening ikke at bestille en plads da jeg jo ved at nedenunder er der et legerum som jeg bare kan holde mig fra. Mvh. Line

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Punktlig og fyldt med underholdning"

  Intet at sætte en finger på

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Good experience "

  Very efficient, good service, relaxing and good food.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Kristiansand til Hirtshals færge

Kristiansand Hirtshals færgeruten forbinder Norge med Danmark og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Color Line sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 15 minutter mens Fjord Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 15 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Kristiansand Hirtshals ruten mellem Norge og Danmark. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kristiansand Guide

Den norske by Kristiansand ligger i Vest-Agder amt og er Norges femtestørst by. Byen blev grundlagt i 1641 af Christian IV, der også gav den sit navn. Mange turister besøger byen, især i sommermånederne, og Kristiansand Dyrepark, som ligger øst for byen, er af særlig betydning. Med knap en million besøgende i 2012 er dyreparken Norges anden mest-besøgte attraktion, efter Holmenkollen. De fleste af parkens dyr er i deres naturlige omgivelser.

Byens havn har færgeforbindelser til Hirtshals, Danmark. Faciliteter i havnen omfatter offentlige telefoner, toiletter, en butik og god adgang for handikappede passagerer.


Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på toppen af Jylland, på kysten af øen Vendsyssel-Thy. Byen blev udviklet omkring en havn, der blev bygget mellem 1919 og 1931 og blev forbundet til resten af Danmark via en jernbanestrækning mellem Hirtshals og Hjørring i 1925. Byens fiskerflåde er nu et af de største i Danmark, og spiller med turisme en vigtig rolle i byens økonomi.

Byens butikker holdes travle af passagerer, der kommer fra byens havn. Dette er især tilfældet for de norske passagerer, der handler i byen året rundt. En af de mest populære attraktioner i byen er Nordsøen Oceanarium, som er et af Europas største akvarier og har over 70 forskellige arter i sin samling.

Der er færgeforbindelser fra Hirtshals til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjör og Torshavn.