Gøteborg til Frederikshavn færge

Gøteborg Frederikshavn færgeruten forbinder Sverige med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gøteborg Frederikshavn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Gøteborg - Frederikshavn færgeselskaber

 • Stena Line
  • 5 Afgange Dagligt 3 t 15 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Gøteborg Frederikshavn Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Gøteborg Frederikshavn ruten er for en bil og 2 passagerer.

Gøteborg Frederikshavn færge anmeldelser

 • "God overfart"

  Alt personale var søde og meget hjælpsomme. Ko

  'Sven' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Sverige - Jylland."

  En ny og behagelig måde at komme fra Sverige til Jylland. Især udsejlingen fra Gøteborg var imponerende, og utrolig smuk. Rutinerne på færgen fungerede fint, dog manglede vi en hyggelig restaurant.

  'Kai' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Jeg kunne virkelig godt lide turen fra Gøtenborg til Frederikshavn. God mad, god stemning og meget rolig tur.

  'Ricardo J' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds"

  Alt gik som det skulle, behagelig tur.

  'Bouyssou' rejste på Gøteborg Frederikshavn ruten med Stena Line på Stena Danica

  Læs mere Læs mindre

Gøteborg Guide

Gøteborg ligger på den svenske vestkyst, halvvejs mellem København i Danmark og Oslo i Norge.
Byens strategiske beliggenhed ved floden Gota Alv, der flyder fra Kattegat og ind i Nordsøen, har været betydningsfuld i dens udvikling som handelsby.

Dens industrielle og kulturelle arv er velkendt, og den er vært til nogle af de største begivenheder i Skandinavien. Den Internationale Film Festival er blevet afholdt i byen siden 1979, og der bliver fejret adskillige musik festivaler. Gøteborg er også stedet hvor Volvo blev grundlagt i 1927 og er hjemstedet til to universiteter.

Gøteborg færgeterminal er den største af sin art i de nordiske lande, og ligger på tværs af byens centrum ved floden Göta. Der er færgeforbindelser fra Gøteborg til/Fra Frederikshavn i Danmark, Kristiansand i Norge, Kiel i Tyskland og Newcastle i Storbritannien.

Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en fiskerby, der ligger i Jyllands nordøstlige kyst. Fra byens havn er der færgeforbindelser til Sverige og Norge. Der er mange ting at se og lave i byen, inklusiv Palmestranden som har 100 palmetræer, Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum, Light Festivalen, og Tordenskjold Festival. En god måde at rejse igennem byen er med cykel, som kan lejes gratis ved Turistinformationerne om sommeren.

Færger fra Frederikshavn til Sverige tager mellem 2 timer og 3 timer og 15 minutter, og færger til Norge tager mellem 9 timer og 12 timer. Der er også færger til Læsø og det lille Hirsholmene øhav, som ligger i Kattegat, omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.