COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gøteborg - Frederikshavn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Gøteborg til Frederikshavn færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Sverige til Danmark side

Gøteborg - Frederikshavn færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 3 hr 15 min
  • Get price

Gøteborg Frederikshavn færge anmeldelser

 • "Tilfreds"

  Alt gik som det skulle, behagelig tur.

  'Stena Danica' travelled on Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "God overfart"

  Alt personale var søde og meget hjælpsomme. Ko

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sverige - Jylland."

  En ny og behagelig måde at komme fra Sverige til Jylland. Især udsejlingen fra Gøteborg var imponerende, og utrolig smuk. Rutinerne på færgen fungerede fint, dog manglede vi en hyggelig restaurant.

  'Stena Danica' travelled on Stena Danica

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Jeg kunne virkelig godt lide turen fra Gøtenborg til Frederikshavn. God mad, god stemning og meget rolig tur.

  'Stena Danica' travelled on Stena Danica

  Læs mere Læs mindre

Gøteborg til Frederikshavn færge

Gøteborg Frederikshavn færgeruten forbinder Sverige med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gøteborg Frederikshavn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Gøteborg Guide

Gøteborg ligger på den svenske vestkyst, halvvejs mellem København i Danmark og Oslo i Norge.
Byens strategiske beliggenhed ved floden Gota Alv, der flyder fra Kattegat og ind i Nordsøen, har været betydningsfuld i dens udvikling som handelsby.

Dens industrielle og kulturelle arv er velkendt, og den er vært til nogle af de største begivenheder i Skandinavien. Den Internationale Film Festival er blevet afholdt i byen siden 1979, og der bliver fejret adskillige musik festivaler. Gøteborg er også stedet hvor Volvo blev grundlagt i 1927 og er hjemstedet til to universiteter.

Gøteborg færgeterminal er den største af sin art i de nordiske lande, og ligger på tværs af byens centrum ved floden Göta. Der er færgeforbindelser fra Gøteborg til/Fra Frederikshavn i Danmark, Kristiansand i Norge, Kiel i Tyskland og Newcastle i Storbritannien.


Frederikshavn Guide

Frederikshavn er en fiskerby, der ligger i Jyllands nordøstlige kyst. Fra byens havn er der færgeforbindelser til Sverige og Norge. Der er mange ting at se og lave i byen, inklusiv Palmestranden som har 100 palmetræer, Bangsbo Museum, Frederikshavn Kunstmuseum, Light Festivalen, og Tordenskjold Festival. En god måde at rejse igennem byen er med cykel, som kan lejes gratis ved Turistinformationerne om sommeren.

Færger fra Frederikshavn til Sverige tager mellem 2 timer og 3 timer og 15 minutter, og færger til Norge tager mellem 9 timer og 12 timer. Der er også færger til Læsø og det lille Hirsholmene øhav, som ligger i Kattegat, omkring 7 km nordøst for Frederikshavn.