Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Larvik havn

 • Med bil

  Kørende fra Kristiansand, skal tage E18 mod Arendal hele vejen til Stathelle og følge skiltene til Larvik. Når du kommer til Larvik skal du følge skiltene til havnen. Kørende fra Oslo skal tage E18 mod Drammen via Holmestrand og følge skiltene til Larvik. Når du kommer til Larvik skal du følge skiltene til havnen.

 • Med bus

  Nor-Way Busselspressen busser passerer gennem Larvik på ruten mellem Seljord og Tønsberg. For andre destionationer langs kysten, skal du måske skifte ved Tønsberg eller Arendal.

 • Adresse

  Fergeterminalen, Revet, 3263 Larvik

 • Larvik overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Larvik før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Larvik overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Larvik færgeservicer

Larvik Guide

Larvik Guide

Larvik er en by og kommune som er beliggende i Vestfold Amt i sydvest Norge. Byen blev grundlagt i 1671 af Ulrik Gyldenløve. Det ældste kendte kommercielle område fra vikingealderen kan findes i regionen Kaupang. Udgravninger og undersøgelser har bevist at Kaupang fungerede som et håndkraft og et kommercielt center med omkring 1000 indbyggere. Vikingerne levede der fra år 700. Larvik har sin egen særlige stenvariertet kaldet Larvikitt. Den er 270 millioner år gammel og er blevet brugt i stenbytte industrien i mere end 100 år. Den er i dag Larviks største eksportvare. Den nuværende stenbytte industri er Larviks største industri. Byen huser Treschow boligkompleks, hvilket pt. er ejet af Mille-Marie Treschow, som er Norges rigeste kvinde. Boligkomplekset blev bygget i 1820erne, da den sidste greve blev erklæret fallit.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking