Halmstad til Grenå færge

Halmstad Grenå færgeruten forbinder Sverige med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Halmstad Grenå færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Halmstad - Grenå færgeselskaber

  • Stena Line
    • 14 Afgange Ugentlig 4 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Halmstad Grenå Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Halmstad Grenå ruten er for en bil og 2 passagerer.

Grenå Guide

Grenå er en dansk by, der ligger på den jyske østkyst og er regionens største by.

Populært blandt besøgende i byen, er dens kirke, som ligger på byens torv. Den har et af de fineste orgler i Danmark og et klokkespil med 42 bronze klokker og er bestemt et besøg værd. Også populær i byen er Kattegat-centret, som er et akvarium beliggende ved havet, med store hajer og fokus på nordiske saltvand fisk. En anden populær attraktion i byen er den 5 km lange sandstrand.

Grenå er forbundet til Varberg i Sverige og til øen Anholt med færge. Færgeterminalen ligger tæt på byens centrum og åbner en time før færge afgangende. Du kan købe færgebilletter på niveau 2, og det er også her man går ombord på færgen, hvis man rejser uden bil.