Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Hirtshals havn

 • Med bil

  Havnen ligger ca. 15-20 minutter fra Hirtshals center. Følg E39 mod Hirtshals. Når du kommer til byen skal du følge skiltene til havnen.

 • Med tog

  Der er en tog platform ved Color Lines terminal.

 • Adresser

  Color Line Norgeskajen 2, 9850 Hirtshals Fjord Line Nordsøterminalen, Containerkajen 4, 9850 Hirtshals

 • Hirtshals overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Hirtshals før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Hirtshals overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Hirtshals færgeservicer

Hirtshals Guide

Hirtshals Guide

Hirtshals er beliggende i Nordjyllands region på nordkysten af øen Vendsyssel-Thy. Hirtshals blev det travle center af handel og færger fra hele Vendsyssel regionen og dette er byen stolt af. Hirtshals havn er en af de vigtigste fiskerhavne i Danmark og her forgår altid en masse i havneområdet. Ved ’Monument & Trappe’ og ’Den grønne plads’ er der en unik atomsfære. Her forenes havnen med byen – lige i centeret med direkte adgang til gågadeområdet. Byen har et livligt shoppingcenter med 60 specielbutikker, 9 supermarkeder og købmandsbutikker. Der er masser af underholdning og musik for børn og voksne. Og gå endelig ikke glip af de kulinariske glæder af 20 restauranter, cafeer og barer som findes i byen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking