Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Bergen havn

 • Med bil

  Den hurtigste rute mellem Bergen og Oslo i bil er ruten ’RV7: Oslo, Gol og Eidfjord til Bergen’. Alternativt kan du tage E16 og køre gennem Lærdalstunnel, som er verdens længste tunnel. Fra Oslo, kør til Hønefoss, så Leira, Fagerness, Lærdalsøyri, Aurland, gennem Lærdalstunnelen til Gudvangen, og så til Bergen. Når du kommer til Bergen skal du følge skiltene til havnen.

 • Med tog

  Der er togservicer til Oslo og nærliggende byer.

 • Med bus

  Fra Bergen busstation tag bus nr. 24, 26, 80 eller 90 og stå af ved stoppet Bontelabo.

 • Adresse

  Skoltegrunnskaien, 5003 Bergen

 • Bergen overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Bergen før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Bergen overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Bergen færgeservicer

Bergen Guide

Hvad kan man lave i Bergen?

Bergen har et overvæld af kultur, historie, klubs, mad og indkøbsmuligheder, udover sin naturlige skønhed – fjordene og bjergene vil altid forblive et syn, der kan tage pusten fra en, for ikke at sige hvor åndeløs man må blive på de mange kajak og vandreture, der fører besøgende til hjertet af noget af den smukkeste natur i Norge. Hvis man har heldet med sig, kan man sågar få sig et glimt af Nordlysene. Til de dage hvor man hellere vil udforske byen, er der også mere end nok til at tilfredsstille. Fra museer, der dækker alt fra grundene af de ældste bygninger i Bergen (Bryggens museum) vikingehistorie og Inuit og Aleuter kultur frem til Henrik Ibsen og i dags Norge (Bergen Museum), Norges søfartshistorie, til historien om Norges modstand under anden verdenskrig (Theta Museum) og, fascinerende nok, spedalskhed museet der ligger i et hospital, der i middelalderen var et leprosarium. For et rigtigt glimt på en af de mest imponerende dele af Norges historie, så tag et kig på Kong Håkons Hall, der blev bygget i 1247-61. Især den store festhal er et vidunder for enhver der interesserer sig for middelalder Norges guldalder. I Rosenkrantz Tårnet finder du dele af Bergens historie fra 1270s frem til 1560s, da den blev færdigbygget. Fangekælderen blev brugt frem til det 19. århundrede. Men det er ikke kun historien der er fængslende. Musikken i byen er varieret, og enhver smag vil blive tilfredstillet. Om du leder efter elektronisk (Østre), rock (Garage), klassisk (Grieghallen), eller et miks af musiske og kunstneriske events i to af de mest bekendte bygninger i Bergen, USF Vertfet, et gammelt lagerhus, der i dag er vært til nogle af de største kunstudstillinger og events i Norge, og Hulen der ligger i et renoveret tilflugtsrum og er en mindre legende i den norske musikscenen, vil du ikke kunne blive skuffet. Dertil skal nævnes at Bergens eneste Gay Bar hedder Fincken og ligger i midten af byen. Der bliver spillet et miks af musik, samt afholdt event aftener. Derudover findes der også flere festivals, derunder Bergen musikfestival og jazz festivalen, såvel som film festivalen og madet festivalen, der begge finder sted i september. Efter alt den fejren, er det på tide at få sig noget at spise. Igen kan man ikke sige at mangle udvalg – om du leder efter café, marked, bar eller restaurant, norsk eller international køkken, en simpel middag eller underholdning, er der noget for dig.

Hvordan kommer man omkring i Bergen?

Med et Bergen kort kan man nemt og gratis rejse med togene og busserne i Bergen regionen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking