COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Larvik - Hirtshals er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Norge til Danmark side

Om bord på færgerne

Larvik - Hirtshals færgeselskaber

  • 13 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price

Larvik Hirtshals færge anmeldelser

 • "Direct Ferries kan ikke anbefales men Color Line kan bestemt!"

  Selve skibet Color Line var helt fint. Men desværre blev biletterne købt igennem formidleren Direct Ferries, Vi bestilte sæder men dette var ikke meddelt videre til færgeselskabet, pengene beholdt Direct Ferries. Der var flere på samme rejse der havde samme oplevelse.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God og sikker rejse"

  Dejligt med trygge rammer at rejse i især i denne tid

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Sikker i havn med god servering"

  Efter en lang god ferie i Norge, kunne vi sætte os til bords og nyde en læller buffet på aftenoverfarten fra Larvik til Hirtshals. Rigtig god og alsidig mad, drikkelse og virklig god betjening.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "God og behagelig overfart."

  Lidt rodet fremkørsel til billetkontrol, derefter alt perfekt inklusive hjælp til bilplads nær elevator, på grund af gangbesværet ledsager. Fantastisk og billig buffet, hvor kun maven satte grænser. Rettidig afgang og ankomst. Hurtigt fra borde. Venligt personale.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Larvik til Hirtshals færge

Larvik Hirtshals færgeruten forbinder Norge med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Color Line. Der er op til 13 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Larvik Hirtshals færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Larvik Guide

Havnebyen Larvik ligger i Vestfold amt i Norge, omkring 105 km sydvest for Oslo. Byens historie går tilbage til 1671, da byen blev grundlagt af Ulrik Fredrik Gyldenløve, der var den første Greve af Laurvig. Larvik er hjemsted for Treschow ejendommen, som i dag ejes af Mille-Maria Treschow, kendt som ”Norges rigeste kvinde”. Ejendommen blev skabt i 1820erne, da den sidste greve af Laurvig gik bankerot.

Der er mange ting at se og lave i Larvik, inklusiv Galleri Winther, Larvik Kunstforening, bronzealder udskæringer i Haugen, Brunla begravelsesplads, Berg stenkirke, og Hedrum Museum.

Larvik har en daglig færgeforbindelse til Hirtshals i Danmark. Indtjekningen åbner 2 timer før afgang, og alle passagerer skal være der senest 1 time før afgang.


Hirtshals Guide

Hirtshals er en havneby, der ligger på toppen af Jylland, på kysten af øen Vendsyssel-Thy. Byen blev udviklet omkring en havn, der blev bygget mellem 1919 og 1931 og blev forbundet til resten af Danmark via en jernbanestrækning mellem Hirtshals og Hjørring i 1925. Byens fiskerflåde er nu et af de største i Danmark, og spiller med turisme en vigtig rolle i byens økonomi.

Byens butikker holdes travle af passagerer, der kommer fra byens havn. Dette er især tilfældet for de norske passagerer, der handler i byen året rundt. En af de mest populære attraktioner i byen er Nordsøen Oceanarium, som er et af Europas største akvarier og har over 70 forskellige arter i sin samling.

Der er færgeforbindelser fra Hirtshals til Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjör og Torshavn.