COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rostock - Gedser er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Danmark side

Rostock - Gedser færgeselskaber

  • 10 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Rostock Gedser færge anmeldelser

 • "Dyr transport"

  Alt for dyr overfart med forvirrende frabordekørsel i Gedser. Ellers var overfarten tilfredsstillende, men det vil være fint med en alternativ rute.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur og god service"

  De nye færger virker mere stabile og det føles ikke som om de vipper ret meget selvom det blæser. Fin service ombord - særligt i Taxfree, hvor en moden dame ved kassen havde et dejligt positivt humør selv kl 1 om natten 😊

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Hjem til Danmark. "

  Dejlig sejltur. Venlig og hjæpsom personale både i information i Rostock og på færgen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Super tilfreds. Meget imødekommende og kompetent personale!"

  Alt i alt super tilfreds både med sejlads, meget punktlig, og personale, meget venlig og imødekommende

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Rostock til Gedser færge

Rostock Gedser færgeruten forbinder Tyskland med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Scandlines. Der er op til 10 afgange dag med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Rostock Gedser færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rostock Guide

Den tyske by Rostock ligger i Mecklenburg-Vorpommern regionen i det nordlige Tyskland på Warnow floden. Byens centrum er omkring 12 km syd fra Østersøens kyst. En populær attraktion i byen, og måske en af de smukkeste, er Neuer Markt. Der findes også det gotiske rådhus fra det 13. århundrede, der fik en barok facade og festsal tiløjet i det 18. århundrede, såvel som seks 15. og 16. århundrede gavlhuse.

I 1942 blev mange af de andre historiske bygninger ødelagt i luftangreb. Byen er desuden hjem til Rostock Universitet, der blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste universiteter i verden.

Rostocks havn er Tysklands største og er vokset til at blive en af Europas vigtigste. Der er fremragende vejforbindelser og faciliteter, inklusiv cafeer, restauranter, shopping områder og et vekselkontor. Der er færgeservicer til Gedser i Danmark (sejltid ca. 2 timer), Trelleborg i Sverige (sejltid ca. 5 timer og 45 minutter) og en hurtigfærge til Hank i Finland (sejltid ca. 22 timer).


Gedser Guide

Gedser Odde ligger på Danmarks sydligste punkt og er en landsby, der er kendt for sit hav, vind og flade landskab. Landsbyen, der ligger på Østersøkysten, har en dejlig udsigt over havet mod det europæiske fastland, og når vinden begynder at blæse, er det nemt at se, hvor udsat landsbyen er. Besøgende kan se den ekstreme magt naturen har, når de enorme bølger fra Østersøen slår mod kysten i og omkring landsbyen. På grund af dens placering, kan det se ud til at være helt roligt syd for landsbyen, men en kort afstand langs kysten kunne der befinde sig en rasende storm.

Den rå sydlige punkt i Gedser Odde står i modsætning til den brede, venlige strand, der ligger nogle få hundrede meter mod nord, og hvis du besøger landsbyen, kan det være du oplever en af de stillere dage, hvor du kan se edderfugle der vipper op og ned i vandet, eller skarve der flyver forbi.