Rostock til Gedser færge

Rostock Gedser færgeruten forbinder Tyskland med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Scandlines. Der er op til 10 afgange dag med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Rostock Gedser færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Rostock - Gedser færgeselskaber

  • Scandlines
    • 10 Afgange Dagligt 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Rostock Gedser Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Rostock Gedser ruten er for en bil og 2 passagerer.

Rostock Guide

Den tyske by Rostock ligger i Mecklenburg-Vorpommern regionen i det nordlige Tyskland på Warnow floden. Byens centrum er omkring 12 km syd fra Østersøens kyst. En populær attraktion i byen, og måske en af de smukkeste, er Neuer Markt. Der findes også det gotiske rådhus fra det 13. århundrede, der fik en barok facade og festsal tiløjet i det 18. århundrede, såvel som seks 15. og 16. århundrede gavlhuse.

I 1942 blev mange af de andre historiske bygninger ødelagt i luftangreb. Byen er desuden hjem til Rostock Universitet, der blev grundlagt i 1419 og er en af de ældste universiteter i verden.

Rostocks havn er Tysklands største og er vokset til at blive en af Europas vigtigste. Der er fremragende vejforbindelser og faciliteter, inklusiv cafeer, restauranter, shopping områder og et vekselkontor. Der er færgeservicer til Gedser i Danmark (sejltid ca. 2 timer), Trelleborg i Sverige (sejltid ca. 5 timer og 45 minutter) og en hurtigfærge til Hank i Finland (sejltid ca. 22 timer).

Gedser Guide

Gedser Odde ligger på Danmarks sydligste punkt og er en landsby, der er kendt for sit hav, vind og flade landskab. Landsbyen, der ligger på Østersøkysten, har en dejlig udsigt over havet mod det europæiske fastland, og når vinden begynder at blæse, er det nemt at se, hvor udsat landsbyen er. Besøgende kan se den ekstreme magt naturen har, når de enorme bølger fra Østersøen slår mod kysten i og omkring landsbyen. På grund af dens placering, kan det se ud til at være helt roligt syd for landsbyen, men en kort afstand langs kysten kunne der befinde sig en rasende storm.

Den rå sydlige punkt i Gedser Odde står i modsætning til den brede, venlige strand, der ligger nogle få hundrede meter mod nord, og hvis du besøger landsbyen, kan det være du oplever en af de stillere dage, hvor du kan se edderfugle der vipper op og ned i vandet, eller skarve der flyver forbi.