Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Kristiansand havn

 • Med bil

  Kørende øst fra skal tage E18 og følge skiltene til Kristiansand. Kørende vest eller nord fra skal tage E39 og følge skiltene til Kristiansand. I Kristiansand er havnen godt skiltet.

 • Med tog

  Togstationen ligger ca. 50 m fra havnen. Der er togservicer til Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Bodø, som stopper ved de fleste nabobyer.

 • Med bus

  Der er busservicer fra Kristiansand busstation til Oslo, Haukali og Stavanger og lokale busservicer. Busstationen ligger ca. 50 m fra havnen.

 • Adresse

  Fergeterminalen, 4611 Kristiansand

 • Kristiansand overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Kristiansand før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Kristiansand overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Kristiansand færgeservicer

Kristiansand Guide

Kristiansand Guide

Kristiansand er en by og kommune som er beliggende i Vest-Adger amt i det sydlige Norge. Byen blev grundlagt af, og døbt efter, den danske konge Christian IV og er det tætteste Norge kommer på et kystressort. Kristiansand er et strålende, energisk sted som trives med dens færgeforbindelser til Danmark og dens populære strande. Kristiansand har stor skibsbygnings- og reparationsfaciliteter som støtter Norges nordhav olieindustri. Byen og Sørlandet har som regel mere sol end resten af Norge. Der kan være tungt snefald om vinteren, men sneen bliver sjældent langs kysten. Musik spiller en stor rolle på byens kulturelle scene, med Quart Festival og det internationale Kirkemusik Festival.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking