COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Puttgarden - Rødby er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Danmark side

Puttgarden - Rødby færgeselskaber

  • 46 Sailings Daily 45 min
  • Get price

Puttgarden Rødby færge anmeldelser

 • "Færge"

  Vi havde en dejlig tur fra Puttgarden til Rødby. Men, baseret på informationen givet ombord, tog vi en yderligere tur fra Helsingør til Sverige, kørte ned langs kysten til Malmø og over broen til København, og forventede at få de to ture til nedsat pris, men dette var ikke tilfældet. Vi måtte betale fuld pris og fik at vide, at reduktionen ikke var tilgængelig. Kan I undersøge dette og forklare, hvorfor tjenesten ikke var tilgængelig, når der nu blev informeret om det. Kan ikke kommentere catering, da vi ikke brugte det.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Kom bare dú..."

  En hurtig overfart, der faktisk godt måtte vare længere. Sød og imødekommende personale ombord, med flair for både tysk og vores nordiske sprog.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Super smooooth"

  Alt godt og nemt

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Elsker Scandlines"

  Jeg har nu brugt Puttgarden/Rødby overfarten 4 gange. Dette er en fremragende service og gør det muligt for os, at rejse fra syd Wales til Växjo i Sverige.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Puttgarden til Rødby færge

Puttgarden Rødby færgeruten forbinder Tyskland med Danmark. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Scandlines. Der er op til 46 afgange dag med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Puttgarden Rødby færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Puttgarden Guide

Den tyske havneby Puttgarden ligger på den tyske ø Femern, på en vigtig sejlrute mellem Tyskland og Danmark. Den 18km brede Fehmarnsund i den vestlige del af Østersøen adskiller de to lande.

Femern ø var en del af det danske hertugdømmet Slesvig fra middelalderen indtil 1864. I 1544 blev hertugdømmet opdelt, og blev en del af hertugdømmet under John the Elder. Da han døde uden arvinger i 1580, blev Fehmarn en del af Schleswig-Holstein-Gottorp hertugdømmet. Efter den store nordiske krig, blev Fehmarn sammen med resten af Schleswig forenet med Danmark. I 1864 blev Schleswig givet til Preussen som et resultat af den anden Schleswig krig.

Mellem 1961 og 1963 blev et tog- og færgeterminal bygget i byen, samtidig med at Femern blev forbundet med fastlandet via en bro. Siden afslutningen af Storebæltsbroen i Danmark, er ruten via Puttgarden mindre brugt af tog, men havnen bruges stadig af Scandlines færger.

Der er færgeforbindelse mellem Puttgarden og Rødby i Danmark, og sejltiden er ca. 45 minutter.


Rødby Guide

Havnebyen Rødby ligger på Lolland og er nok bedst kendt som hjemsted for Lalandia Feriecenter, byens største attraktion. Der er mange ting at lave i parken, som inkluderer Aquadome, hvor besøgende kan nyde et tropisk klima og vandrutsjebaner, samt en række andre vandbaserede aktiviteter. Der er også et godt udvalg af restauranter, butikker, mini golf, en skibakke, skøjtebane, bowlingbane og Monky Tonky Land.

Lolland er nogen gange bekendt som ”pandekage øen” på grund af sit flade terræn; det højeste punkt er blot 25 meter over havets overflade og ligger lige udenfor landsbyen Horslunde. Der er historisk blevet dyrket sukkerroe på Lolland, od det er stadig en stor del af økonomien i dag, hvilket bliver indlysende når man ser det store tal af sukkerroemarker, der befinder sig på øen.

Byen er også kendt for sine færger til Puttgarden i Tyskland, en af de travleste færgeruter i Europa. Der er færgeafgange hvert 30 minut, næsten hele døgnet. Havnen ligger ca. 5 km sydvest af byen.