Fjord Line

Fjord Line er et norsk færgeselskab, som leverer færgeservicer mellem havne i Sydnorge og Danmark og Sverige.

Fjord Line startede i 1993 med færger mellem Danmark og Norge, og overtog en forbindelse mellem Norge og Storbritannien i slutningen af 90erne. Dette blev efterfulgt af en vanskelig periode, hvilket resulterede i lukningen af forbindelsen til Storbritannien og ændringer i ejerskab, før en aftale med Master Ferries i 2007 førte dem på rette spor til succes igen. I dag har Fjord Line om de 600 ansatte tillands, og 430 tilsøs, der arbejder igennem hele året.

Fjord Line moderne skibe med rigelig kapacitet til både turist- og fragtkøretøjer, og tilbyder daglige afgange på flere ruter og destinationer. I 2013 og 2014 blev de første to miljøvenlige krydstogtskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensford, introduceret. De første og største færger i verden der bruger LNG (liquified natural gas) motor, med en 23% reduktion af drivhusgasser og en 100% reduktion af svovlemissioner.

Se Fjord Line sejlplaner, priser og book Fjord Line færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Fjord Line med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre

Alle Fjord Line ruter

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "En behalige rejse"

  Jeg rejste med min ældre mor der er svært gående. Personalet var meget behjælpelige og høflige. Færgen var desuden punktlig og ren. Desværre skulle man betale for WiFi, dette kunne med fordel have været gratis som en ekstra service :)

  'Mirdza Zamuele' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "God kvalitet og service for pengene"

  👍👍👍👍

  'Peter' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "super god oplevelse"

  Fint personale service orienteret

  'Allan' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Norge og retur"

  Præcis færge fine faciliteter

  'Anonym' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre