Fjord Line
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Fjord Line

Fjord Line er et norsk færgeselskab, som leverer færgeservicer mellem havne i Sydnorge og Danmark og Sverige.

Fjord Line startede i 1993 med færger mellem Danmark og Norge, og overtog en forbindelse mellem Norge og Storbritannien i slutningen af 90erne. Dette blev efterfulgt af en vanskelig periode, hvilket resulterede i lukningen af forbindelsen til Storbritannien og ændringer i ejerskab, før en aftale med Master Ferries i 2007 førte dem på rette spor til succes igen. I dag har Fjord Line om de 600 ansatte tillands, og 430 tilsøs, der arbejder igennem hele året.

Fjord Line moderne skibe med rigelig kapacitet til både turist- og fragtkøretøjer, og tilbyder daglige afgange på flere ruter og destinationer. I 2013 og 2014 blev de første to miljøvenlige krydstogtskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensford, introduceret. De første og største færger i verden der bruger LNG (liquified natural gas) motor, med en 23% reduktion af drivhusgasser og en 100% reduktion af svovlemissioner.

Se Fjord Line sejlplaner, priser og book Fjord Line færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Fjord Line med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Fjord Line routes and ports

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "Meget ringe service!"

  Havde bestilt hjemrejse fra Kristianssand til Hirtshals mandag den 28. august 2023. Forsøgte at få billetten ændret til afrejse den 24. august. Først forsøgte vi pr. telefon, hvor vi efter lang ventetid blev lovet at blive ringet op, hvilket ikke skete. Efterfølgende sendte vi e-mail der blev besvaret dagen efter. Ikke muligt at reservere plads pgl. dag og ej muligt at få pengene retur. Derfor købte vi billet til Colorline, som var lidt dyrere, men hvor servicen var helt i top! Derfor kan vi kun anbefale at sejle med Colorline!

  Læs mere Læs mindre
 • "Langesund-Hirtshals "

  Rejse sommer 2022

  Læs mere Læs mindre
 • "Flot ren færge"

  Fra Stavanger til Hirtshals. Flot ren færge. Lækker buffet i restauranten til en billig pris. Ren og pæn kahyt med bad.

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig overfart"

  Er virkelig glade for vi valgte loungen

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking