Fjord Line

Fjord Line er et norsk færgeselskab, som leverer færgeservicer mellem havne i Sydnorge og Danmark og Sverige.

Fjord Line startede i 1993 med færger mellem Danmark og Norge, og overtog en forbindelse mellem Norge og Storbritannien i slutningen af 90erne. Dette blev efterfulgt af en vanskelig periode, hvilket resulterede i lukningen af forbindelsen til Storbritannien og ændringer i ejerskab, før en aftale med Master Ferries i 2007 førte dem på rette spor til succes igen. I dag har Fjord Line om de 600 ansatte tillands, og 430 tilsøs, der arbejder igennem hele året.

Fjord Line moderne skibe med rigelig kapacitet til både turist- og fragtkøretøjer, og tilbyder daglige afgange på flere ruter og destinationer. I 2013 og 2014 blev de første to miljøvenlige krydstogtskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensford, introduceret. De første og største færger i verden der bruger LNG (liquified natural gas) motor, med en 23% reduktion af drivhusgasser og en 100% reduktion af svovlemissioner.

Se Fjord Line sejlplaner, priser og book Fjord Line færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Fjord Line med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Læs mere Læs mindre

Alle Fjord Line ruter

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "Dejlig rejse for sjælen"

  En skøn sejltur fra Strømstad til Sandefjord med en gastronomisk oplevelse i buffet restauranten

  'Allan Madsen' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Direct Ferries"

  Det var god tur og god service

  'Mukti' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Direct Ferries"

  Det var god tur og god service

  'Mukti' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre
 • "Skøn sejltur!"

  Tak for en dejlig sejlads med Fjord Line Færgen fra Hirtshals til Langesund - og hjem igen! Det var på alle måder en skøn oplevelse, som vi glæder os til at genopleve, - og som vi gerne anbefaler til andre. Tak!

  'Anne-marie' rejste med Fjord Line

  Læs mere Læs mindre