Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fjord Line

Fjord Line er et norsk færgeselskab, som leverer færgeservicer mellem havne i Sydnorge og Danmark og Sverige.

Fjord Line startede i 1993 med færger mellem Danmark og Norge, og overtog en forbindelse mellem Norge og Storbritannien i slutningen af 90erne. Dette blev efterfulgt af en vanskelig periode, hvilket resulterede i lukningen af forbindelsen til Storbritannien og ændringer i ejerskab, før en aftale med Master Ferries i 2007 førte dem på rette spor til succes igen. I dag har Fjord Line om de 600 ansatte tillands, og 430 tilsøs, der arbejder igennem hele året.

Fjord Line moderne skibe med rigelig kapacitet til både turist- og fragtkøretøjer, og tilbyder daglige afgange på flere ruter og destinationer. I 2013 og 2014 blev de første to miljøvenlige krydstogtskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensford, introduceret. De første og største færger i verden der bruger LNG (liquified natural gas) motor, med en 23% reduktion af drivhusgasser og en 100% reduktion af svovlemissioner.

Se Fjord Line sejlplaner, priser og book Fjord Line færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Fjord Line med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Fjord Line ruter

Fjord Line kundeanmeldelser

 • "Langesund-Hirtshals "

  Rejse sommer 2022

  Læs mere Læs mindre
 • "Flot ren færge"

  Fra Stavanger til Hirtshals. Flot ren færge. Lækker buffet i restauranten til en billig pris. Ren og pæn kahyt med bad.

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig overfart"

  Er virkelig glade for vi valgte loungen

  Læs mere Læs mindre
 • "Kæmpe roser til Direct Ferries!"

  Super nem bestilling. Servicen og informationerne i forbindelse med vores rejse fra Hanstholm til Bergen (t/r) var hele vejen igennem en større oplevelse end vi havde forventet. Dejlige kahytter. Et stort og godt udvalg af spisesteder, med priser der er meget rimelig. Vi følte at vi fik rigtig meget for pengene. En dejlig og afslappende måde at rejse på.

  Læs mere Læs mindre