COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Larne - Cairnryan er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Nord Irland til Skotland side

Larne - Cairnryan færgeselskaber

  • 7 Sailings Daily 2 hr
  • Get price

Larne Cairnryan færge anmeldelser

 • "Fremragende"

  Hurtig boarding, godt gået.

  'European Highlander' travelled on European Highlander

  Læs mere Læs mindre
 • "tur"

  En smule overfyldt og maden meget dyr om bord, så spis før du rejser.

  'European Highlander' travelled on European Highlander

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur"

  Meget afslappende

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Læs mere Læs mindre
 • "Cairnryan til Larne"

  Begge veje var til tiden. Tv virkede. Personale var venligt og hjælpsomt. Eneste negative - internet skulle have været gratis.

  'European Highlander' travelled on European Highlander

  Læs mere Læs mindre

Larne til Cairnryan færge

Larne Cairnryan færgeruten forbinder Nord Irland med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, P&O Irish Sea. Der er op til 49 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Larne Cairnryan færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Larne Guide

Byen og havnen i Larne ligger på østkysten af Antrim County i Nordirland. Byens maritime historie går over 1000 år tilbage, og havnen er nu en stor gods og passager havn. Byen ligger omkring 40 km fra det skotske fastland, og ligger på den vestlige side af en smal fjord. På grund af byens nærhed til Skotland, er der en storslåede udsigt mod Mull of Kintyre, Rhins og Galloway, Islay og Paps of Jura.

Larne er Nordirlands travelste havn og håndtere omkring 1 million passagerer og 200,000 biler hvert år. Faciliteter i havnen inkluderer salon områder, en restaurant, penge automater, butikker, turistinformation og en tog- og busstation. De to hovedruter ud af Larne er til Cairnryan (overfartstid ca. 1 time og 45 minutter) og Troon (overfartstid ca. 2 timer). Der er også en færgeforbindelse til Fleetwood i den nordvestlige del af England.


Cairnryan Guide

Cairnrayn er en lille skotsk landsby, der ligger på den østlige side af Loch Ryan i Dumfries og Galloway. Landsbyen kan spores tilbage til 1701, da den blev oprettet for at huse arbejderne på Lochryan Estate, som har en dyrehave og bowlingbane. Landsbyen har en lang og vigtig søfartshistorie og er i dag hjemsted for en færgeoverfart, der forbinder Skotland til Nordirland. Der er ikke mange ting at se og lave i landsbyen, vis faciliteter inkluderer et hotel, nogle B&B, en campingplads, en butik og Merchant’s House Restaurant.

Der er to terminaler i Cairnryan havn, som har færgeforbindelser til Larne og Belfast. Larne terminalen blev åbnet i 1973 og drives nu af P&O Ferries, og servicerne til Belfast drives af Stena Line.