Kirkwall
Aberdeen
Færger til Skotland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Kirkwall til Aberdeen færge

Kirkwall Aberdeen færgeruten forbinder Orkneyøerne med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kirkwall Aberdeen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

For mere information, besøg vores Færger fra Orkneyøerne til Skotland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Kirkwall til Aberdeen?

Færgeoverfarten fra Kirkwall til Aberdeen tager ca. 7h 15m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Kirkwall og Aberdeen?

Der er 1 færgeoperatør for Kirkwall til Aberdeen, og dette er
  • Northlink Ferries

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Kirkwall til Aberdeen?

Book færger fra Kirkwall til Aberdeen via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Kirkwall Guide

Kirkwall er den største by og hovedstaden på Orkneyøerne, som ligger lige ud for Skotlands nordkyst. St. Magnus Katedral står i byens centrum og blev grundlagt til minde om St. Magnus Erlendsoon, Jarl af Orkney mellem 1108 – 1117. Andre attraktioner i byen inkluderer den tidligere bispegård og Earl Palads, som ligger ved siden af domkirken. I byen finder man også to museer og shopping, som primært er tilgængeligt på Albert Street og Bridge Street.

Byen ligger på hovedøen, omkring 10 km fra Finstown, 24 km fra St. Margarets Hope og 26 km fra Stromness. Omkring 3 km fra Kirkwall ligger Hatston færgeterminal, som drives af Northlink Ferries. Der er færgeforbindelser til Aberdeen i Skotland og Lerwick på Shetlandsøerne.


Aberdeen Guide

Aberdeen er beliggende i den nordøstlige del af Skotland, og er landets trejde mest folkerige by. Byens arkitektur er berømt for sin omfattende brug af granit, og byen bliver ofte omtalt om som ”Granite City”. Byen er kendt for sine blomster udstillinger, som omfatter 2 millioner roser, 11 millioner påskeliljer og 3 millioner krokus. Den er også kendt for sine parker og haver, og har over 45 i hele byen.

Aberdeen har gode vej-, luft- og togforbindelser, og passagererfaciliteter, der inkluderer en cafe og en butik. Der er en færgeforbindelse til Lerwick på Shetlandsøerne, og sejltiden er ca. 1 time og 30 minutter. Der er også 3 ugentlige afgange til Kirkwall, og sejltiden er ca. 6 timer.


Kirkwall til Aberdeen Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 20/05/2024 og 26.05.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
Northlink Ferries 23:45 07:00 7 timer 15 minutter Tirsdag, Torsdag, Lør

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking