Kirkwall til Aberdeen færge

Kirkwall Aberdeen færgeruten forbinder Orkneyøerne med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Kirkwall Aberdeen færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Kirkwall - Aberdeen færgeselskaber

  • Northlink Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 7 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kirkwall Aberdeen Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kirkwall Aberdeen ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kirkwall Guide

Kirkwall er den største by og hovedstaden på Orkneyøerne, som ligger lige ud for Skotlands nordkyst. St. Magnus Katedral står i byens centrum og blev grundlagt til minde om St. Magnus Erlendsoon, Jarl af Orkney mellem 1108 – 1117. Andre attraktioner i byen inkluderer den tidligere bispegård og Earl Palads, som ligger ved siden af domkirken. I byen finder man også to museer og shopping, som primært er tilgængeligt på Albert Street og Bridge Street.

Byen ligger på hovedøen, omkring 10 km fra Finstown, 24 km fra St. Margarets Hope og 26 km fra Stromness. Omkring 3 km fra Kirkwall ligger Hatston færgeterminal, som drives af Northlink Ferries. Der er færgeforbindelser til Aberdeen i Skotland og Lerwick på Shetlandsøerne.

Aberdeen Guide

Aberdeen er beliggende i den nordøstlige del af Skotland, og er landets trejde mest folkerige by. Byens arkitektur er berømt for sin omfattende brug af granit, og byen bliver ofte omtalt om som ”Granite City”. Byen er kendt for sine blomster udstillinger, som omfatter 2 millioner roser, 11 millioner påskeliljer og 3 millioner krokus. Den er også kendt for sine parker og haver, og har over 45 i hele byen.

Aberdeen har gode vej-, luft- og togforbindelser, og passagererfaciliteter, der inkluderer en cafe og en butik. Der er en færgeforbindelse til Lerwick på Shetlandsøerne, og sejltiden er ca. 1 time og 30 minutter. Der er også 3 ugentlige afgange til Kirkwall, og sejltiden er ca. 6 timer.