COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Belfast - Cairnryan er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Nord Irland til Skotland side

Om bord på færgerne

Belfast - Cairnryan færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 2 hr 22 min
  • Get price

Belfast Cairnryan færge anmeldelser

 • "Belfast Cairnryan færge"

  Det var let og billigt at booke gennem Direct Ferries. Måtte tilføje et kæledyr og kennel på et senere tidspunkt, men det var nemt nok klaret. Opgraderede til en primium billet for første gang. Det var en god service, både på- og aflæsningen var hurtig, opholdsrummet var behageligt med gratis vin, te, kaffe og snacks. Varm mad kan købes.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Læs mere Læs mindre
 • "Super cool"

  Vi havde en rigtig god oplevelse på skibet. Masser af faciliteter til at holde en underholdt under turen. Jeg kan anbefale.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena PLus"

  Synes ikke at £18 per person for Stena Plus er god værdi for pengene. Vi rejste i en autocamper & vi var sidst på båden & da vi endelig kom om bord, var de fleste sæder taget.

  'Superfast VIII' travelled on Superfast VIII

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Line"

  God service, alt var til tiden. Tak Stena Line.

  'Superfast VIII' travelled on Superfast VIII

  Læs mere Læs mindre

Belfast til Cairnryan færge

Belfast Cairnryan færgeruten forbinder Nord Irland med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 35 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 22 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Belfast Cairnryan færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Belfast Guide

Belfast, Nordirland, er provinsens hovedstad og er beliggende i County Antrim, selv om dele af byen faktisk ligger i County Down. Byen har en lang tradition indenfor produktion af tobak og skibsbygning. Byens hoved skibsbygger, Harland og Wolf, er kendt for at have bygget RMS Titanic. Moderne Belfast er et hovedcenter for handel, kunst, videregående uddannelse, jura, handel og turisme.

Belfasts store havn er et knudepunkt for import og eksport af varer og for passagerfærger. Der er en regelmæssige færgeforbindelse til Cairnryan i Skotland med en sejltid på ca. 2 timer og 15 minutter. Der er også en regelmæssig færgeforbindelse til Liverpool i den nordvestlige del af England, og en sæson færgeforbindelse til Douglas på Isle of Man.


Cairnryan Guide

Cairnrayn er en lille skotsk landsby, der ligger på den østlige side af Loch Ryan i Dumfries og Galloway. Landsbyen kan spores tilbage til 1701, da den blev oprettet for at huse arbejderne på Lochryan Estate, som har en dyrehave og bowlingbane. Landsbyen har en lang og vigtig søfartshistorie og er i dag hjemsted for en færgeoverfart, der forbinder Skotland til Nordirland. Der er ikke mange ting at se og lave i landsbyen, vis faciliteter inkluderer et hotel, nogle B&B, en campingplads, en butik og Merchant’s House Restaurant.

Der er to terminaler i Cairnryan havn, som har færgeforbindelser til Larne og Belfast. Larne terminalen blev åbnet i 1973 og drives nu af P&O Ferries, og servicerne til Belfast drives af Stena Line.