Northlink Ferries
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Northlink Ferries

Northlink Ferries forbinder Skotland med Orkney- og Shetlandsøerne.

Northlink Ferries sejler 363 dage om året, og skaber en livsline til de nordlige øer for lokale og turister. Northlink Ferries flåde består af storslåede færger, med en høj standard af komfort og sikkerhed.

Rejser med Northlink Ferries er en sikker, luksuriøs og fornøjelig oplevelse. Sejltider bliver omhyggeligt planlagt, for at gøre rejser til de nordlige øer mere enkel og fornøjelig end nogensinde før.

Northlink Ferries skibe er designet med komfort i tankerne, og har velindrettede saloner og barer, spisefaciliteter og menuer, der indeholder et udvalg af fine råvare fra øerne og Skotland.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Northlink Ferries sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Northlink Ferries routes and ports

Northlink Ferries kundeanmeldelser

 • "Alt i særklasse - som sædvanligt!"

  DSet er altid en oplevelse at sejle med Direct Ferries, uanset hvor du skal hen. Rengøring, personale og mad er altid i særklasse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Bedste tur i verden"

  Det er forbløffende, at £20 kan købe sådan en vidunderlig tur. Sejltiden er 90 minutter, og vi brugte al tiden på dækket, gik fra det ene ”wow” til det andet. Da færgen sejler kl. 19:00, kunne vi nyde solnedgangen i al sin pragt over de smukke Orkneyøer, og det var hårrejsende.

  Læs mere Læs mindre
 • "Effektiv"

  Tilfreds med alle aspekter af vores tur.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking