COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stromness - Scrabster er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Orkneyøerne til Skotland side

Stromness - Scrabster færgeselskaber

    • 3 Sailings Daily 1 hour 30 min
    • Get price

Stromness til Scrabster færge

Stromness Scrabster færgeruten forbinder Orkneyøerne med Skotland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Northlink Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Stromness Scrabster færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Stromness Guide

Stromness er en by på Orkney, Skotland, og er beliggende på den sydvestlige del af øen. Byen er hjemsted for en veletableret havn og har en hovedgade, som er fyldt med butikker og huse. Byen består af smalle gader og stræder, der fører væk fra hovedgaden, og er fuld af charme. Byen kan føre sin historie tilbage til det 16. århundrede, hvor en kro var beliggende på det sted, hvor den nuværende by ligger. Byen voksede i betydning i løbet af det 17. århundrede, da England var i krig med Frankrig.

Stromness havn er beliggende i den nordlige del af byen, og faciliteter inkluderer turistinformation, automater og faciliteter for handikappede passagerer. Der er en færgeforbindelse fra Stromness til det skotske fastland via havnen i Scrabster op til 3 gange dagligt og rejsen tager omkring 1½ timer.


Scrabster Guide

Den skotske by Scrabster ligger omkring 18 km fra Castle of Mey og er indenfor gåafstand af Thurso, den næststørste by i det skotske højland. Det skotske højland er anerkendt som Europas sidste tilbageværende vildmarke og er fuld af flora og fauna, og har været en populær destination for den britiske kongelige familie i årtier. Der er masser af ting at se i Caithness og Sutherland, inklusiv en række historiske bygninger og en smuk kystlinje. Scrabster er den nordligeste havn på det skotske fastland og har været et populær havn valg for dronningen og hendes familie.

Der er færgeforbindelser til Stromness på Orkney.